Siirry sisältöön
💖💖💖

Mä STRESSAAN kouluu ihan liikaa!!!
Oon siis ysillä ja aina tähän asti oon ollu tosi hyvä koulussa, mun keskiarvo on tähän asti ollu yli ysin, mut nyt ei vaan jotenki enää suju samalla tavalla. Mä en oo ennen stressanu oikein yhtään, mä harjottelin suht paljon mut en ottanu yhtään paineita ja sain super hyvii arvosanoi. Mut no, nyt kun oon ysillä, mul pyörii koko ajan mieles et niit arvosanoi ei tän jälkee enää voi nostaa. Joten mä rupesin OIKEESTI opiskelee. Alkuvuodes mä opettelin tosi paljon kaikkiin kokeisiin ja… Sit ne meni surkeesti. Sit kaikki joille mä kerroin siit sano vaan ”harjottele enemmän” ”älä oo koko ajan puhelimel” ”keskity paremmin” yms. Sit mä tein niin ja meni vielä huonommin. Jossain vaihees tajusin et nimenomaan se stressaus ja ylisuorittaminen pilaa ne kokeet joten mä yritin ottaa ne taas rauhallisemmin ja lopettaa stressauksen. Se toimi ja arvosanat nousi. Mut just eilen mä mokasin yhen kokeen niin pahasti ku mahollista ja mul on ens viikol taas kokeita ja MÄ TAAS STRESSAAN JA YLISUORITAN ja must tuntuu tyyliin et mä en tuu selviämään mistään, en pääse mihinkään lukioon [osa tekstistä poistettu]. Mä tiiän et stressaus ei tuu auttaa mitään mut mä en osaa olla stressaamatta, varsinkin kun KAIKKI opet joka päivä saarnaa meiä luokalle et nyt täytyy ruveta tsemppaa ja ottaa koulujutut tosissaan. Kun mun vanhemmat tajus et stressaus just haittaa mun kouluhommii, niin ne hokee nyt aina mulle et mä en saa stressaa. Luuleks ne et mä en tajuu? Mä en vaan voi sille mitään. Joten miten mä pystyisin lopettaa tän stressauksen? ”älä stressaa” ei auta mitään koska mä en vaan oikeesti voi sille mitään, paitsi jos seuraava koe menee hyvin. Eikä kellekään kertominen auta koska nekin sanoo vaan ”älä stressaa” Auttakaa mua!!!

Hiljainen

Hei!

Sun ongelma tuntuu tosi ikävältä ite saan stressin pois kun laitan ajatukset johonkin muualle kuten oman mielenterveyden huolehtimiseen, tieks hemmottelet itteäs, kasvohoidoilla, uusien tavaroiden ostamisella mitä oot halunnu pitkään, hyvällä ruualla, mikä ikinä rauhottaa sun mieltä!
Maalaus? Piirtäminen? Musiikki?
Sun pitää saada mielenterveys hyvälle mallille tee sitä mikä saa sut rauhoittumaan ja sen jälkeen se stressi pienenee harvemmin se katoaa kokonaan. Oot persoonaltas todennäköisesti ylisuorittaja tyyppiä joka tekee parhaansa aina mutta sun pitää keskittyä myös ittees ja omaan hyvinvointiin! Aina kun sua alkaa stressaan puhu itelles, yritä rauhottaa omaa mieltä ja pian sä tajuat että kaikki on hyvin mä lupaan sulle

Vastaa aiheeseen: S T R E S S I

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top