Siirry sisältöön
Galluuppi

Eli siis tässä jonkin aikaa sitten erosin ja olin todella allapäin. (suurimmaksi osaksi koska syytin itseäni erosta) mulla on yks kaveri/ystävä joka tuki mua, kuunteli ja auttoi. Sen jälkeen hän on avautunut minulle asioista joista kukaan muu ei tiedä (ei mitään vakavaa) ja minä hänelle. Tunnen että olemme läheisiä ystäviä, mutta joka päivä huomaan, että olen koko ajan enemmän ihastunut tähän henkilöön joka on minua vuoden nuorempi. (Oon 08 ja hän 09) uskon että hänelle avautuminen pilaisi ystävyytemme. (On tapahtunut usealle kaverilleni kun he ovat avatuneet ihastuksilleen.
En tiedä mitä tehdä koska en uskalla avautua toiseksi parhaalle kaverilleni asiasta sillä he ovat aivan parhaita kavereita keskenään ja parhaalle kaverilleni (ihastukseni) avautuminen olisi aikaisemmin
mainitsemista syistä tyhmää. Olen siis poika ja hän tyttö. En ole varma mitä tehdä.
Onko kellään ehdotuksia

Ps. mua ei kiinnosta jos mun kielioppi on per***stä koska kirjotan tätä yhdeltä yöllä enkä jaksais välittää.
Ja joo tiedän että ei olis tervettä olla hereillä näin myöhään

Galluuppi

Pliis joku vastaa mä en kestä se on vaan niin söpö

13v poika ⚆_⚆ [osa nimimerkistä poistettu]

ööö,…. no mieti asiaa jonkin aikaa mieti haluatko oikeasti avautua tunteistasi ja puhua niistä mutta sitten taas on kyllä hyvä näyttää tunteensa koska siten saa ahdistuksen pois voit jutella asiasta lisää mun kanssa tai sit vaikka koulupsykologin kanssa! :)

13v tyttö

No oon tyttö mut en tiiä auttakaa tää mut joo no aloita viettää koulun jälkee aikaa ja sitten kun tuntuu sopivalta niin kysy siltä. Oota vaan rauhassa sit ku tuntuu hyvältä niin kysy. Pst oot vasta elämän alussa. Ei tarvi pitää kiirettä

mavaa

no jos itse olisin sun tilanteessa niin juttelisin jonkun muun kaverin kaa asiasta, jollekkin lähemmälle uskoutuisin. tai hei kuitenkin nyt kesäloma tulossa ni kerro se tyylii vikana päivänä niin sitten se ehtii kesän aikana sulatella asiaa. olisko sulla mahollisuutta jotain kautta kysellä sne tytön kavereilta et tykkääkö se jotai pojasta. tai pystyisiksä sen tytön kaa juttele ekahestaa ja sit jotenki hivutat siihen keskusteluun et kestä se tykkää ja koita iltä kysellä et onko se ihastunu johonki.

Galluuppi

Pikku päivitys

Eli oltiin asiallisesti keskustelemassa jostain ja sitten koska se keskustelu meni vähän outoon suuntaan niin koitin saada jotenkin parempaan suuntaan ihan vaan randomisti kysymällä et onko sillä ihastusta ja se vastas kyllä mut ei suostunut kertomaan kuka.

Tajusin tätä kirjottaessani et jos jollain ihmeellä tämä kyseinen henkilö päätyisi tänne nuortennettiin ja löytäisi tämän palstan ei mua varmaan olis kamalan vaikee tunnistaa.

Joten moikka jos löydät tän :)

Ketsuppi

Itselle tulee ainakin epäilys, että hän voisi olla ihastunut sinuun – ainakin sellainen mahdollisuus tulee mieleen tuosta päivityksestäsi. Ja jos hän on kerran ihana tyyppi niin sinuna kertoisin hänelle tunteistasi :) Joka tapauksessa paljon tsemppii ja toivottavasti kaikki menee hyvin!

Airsoft BB

Oon alkuperänen postaaja vaihoin nimimerkkii.
Mut tällä hetkellä mulla on aika iso syy epäillä et kaks mun kaveria on kuses muhun.
Toinen on henkilö ketä tää postaus alunperin koskee ja toinen on mulle tosi tärkee ja mä hänelle.
Tällästä se on se neutraalin elämä.
kahen pikkuveljen kaa on aina pitäny olla neutraali niin nyt ei osaa mitää tämmöstä.

Ei en voi viettää aikaa heidän kanssa kesälomalla koska asumme eri paikkakunnilla.

Vastaa aiheeseen: Saa antaa neuvoo

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top