Siirry sisältöön
Kamalan elämän omistaja

Mun äiti sanoi et hiihtolomalla (se on ensiviikko) en saa yksin nököttää kotona. Se aikoo pakottaa mut sen kanssa lenkille hiihtolomalla. Mä tykkään lenkkeilystä mut en voi sietää sitä äidin kaa. Saako äiti pakottaa mua jos en tahdo? Ja oikeesti mua masentaa äidin kaa enemmän kuin olisin ypöyksin pimeässä huoneessa. Oon siis 14 vuotias tyttö.

Pliiiiide saanko vastauksen nopeee 😭😭😭

Mä kiitän vastaajia tuhannesti ❤️🩷❤️

Entiiä

Entiiä, hyvä kysymys

Verkk@ri

Kiva kun laitoit viestiä. Olen aikuinen ja edelleen äitini yrittää mua lenkille tai muuten urheilemaan hänen kanssaan. Äitisi voi toki kysyä ja pyytää tulisitko lenkille mutta käytännössä ei saisi pakottaa. Voit sanoa äidillesi että haluat yksin lenkkeillä ja nauttia. Tuo on aika yleistä että lomalla vanhemmat haluavat viettää aikaa ulkona ja tekemään jotain esimerkiksi lenkkeillä.

I am very dumb 😌

Kai se laillisesti saa, mutta toi on kyllä muuten NIIN väärin. Voisitko sä ehdottaa, että menisit yksin lenkille vaikka samaan aikaan? Tai sano vaan sillon, kun se kysyy, että sulla on just nyt muuta tekemistä? Tai voithan sä sanoa ihan suoraankin, että inhoat sitä (lenkkeilyä sun äidin kanssa, et sun äitiä tai lenkkeilyä 😅). Toivottavasti se kuuntelee ja uskoo sua! ❤️

lukiolainen

Äitisi ei halua, että olet omissa maailmoissasi omassa huoneessasi masentumassa 24/7.

Jos ei äidin seura kelpaa, niin mene jonnekin muualle ikäistesi pariin tai ylipäätään JONNEKIN sieltä huoneestasi mieluummin. Äitisi lienee siihenkin tyytyväinen ja se tekee hyvää sinulle.

Vastaa aiheeseen: Saako äiti pakottaa lapsen kanssaan lenkille?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top