Siirry sisältöön
nallekarkki

Mulla ei ole kun pari sellasta kaveria joille voin puhua luottamuksellisesti. Oikeastaan ne on ainuita mun hyviä kavereita. Toivoisin kuitenkin että saisin myös jotain muita kavereita. Ja ehkä myös poikia. Onko jotain nettipaikkaa josta voisin löytää uusia tuttavia? :)

HotChocolate

Heippa! :)

Erilaisilla keskustelupalstoilla ja esim. pelisivustoilla liikkuu suuri määrä ihmisiä joten monet saa sieltä seuraa.
On suomenkielisiä ja ulkomaalaisia sivustoja joten jos esim. enkkua haluat opiskella ulkomaalaisten kanssa juttelemalla niin sekin on tosi hyvä keino oppia, tiedän kokemuksesta.
Jos sua kiinnostaa erityisesti vaikka joku harrastus tai muu asia, kokeile hakea siltä netistä juttuja ja uskon että myös sen tyyppisiä sivustoja löytyy myös, mutta on myös ihan ”jokapäiväisiä” keskustelupalstoja missä on eri keskustelualueita monille aiheille.

Jos haluat vähän ”yksilöllisempää seuraa”, esim. kaikenlaiset kirjekaveripalstat (niin netissä kuin lehdissäkin) on tosi käytännöllisiä. Mulla on kaksi ulkomaalaista kirjekaveria eräältä sivulta minkä linkkiä tuskin voin laittaa mainostuksen takia(?).
Mutta kokeilepa googlata esim. ”kirjekaveri netistä” tai ”pen pals from internet” hakusanoilla niin uskon että jotain alkaa löytymään!

Kuulostat todella fiksulle kun itsekin yrität etsiä kavereita, se on hyvä piirre ja uskon että niitä myös löydät! :)
Muistathan myös että esim. uuden harrastuksen aloittamisen myötä myös sieltä voi löytyä seuraa ja kavereita, samalla tavalla kun johonkin aiheeseen erikoistuneella foorumilla myös harrastuskavereilla voi olla samanlaisia mielenkiinnonkohteita!

Tsemppiä ja siunausta, sekä hyvää alkutalvea! :)

// Kannattaa myös kaikkien meidän muistaa, että kun netissä ei voi nähdä toista tai tietää varmasti kuka joku siellä ruudun takana on, on hyvä aina olla sopivan ”ennakkoluuloinen” eikä kertoa esim. osoitetta, puhelinnumeroa tai muuta tärkeää tietoa heti ihan kaikille.
Nämä kun muistaa niin se on hyvä alku! :)

DessuMopo

Niitä tilataan netistä :P

Vastaa aiheeseen: Saako kavereita netistä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top