Siirry sisältöön
Bloggaaja

Tarviisin vastauksen joltain Nuortennetin asiantuntevalta. :) Eli mä haluaisin perustaa blogin ja oon melkein valmis mutta mistä saisin lukijoita kun ei oo läheisiä? Voiko täällä kertoa siitä? Ymmärrän että ei voi laitttaa linkkiä ainakaan mutta saako kertoa sen nimen että tyypit löytää sen?

Ja onko täällä ketään bloggaajia?? Olis kiva kuulla

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Bloggaaja,

Kiitos viestistäsi. Hienoa, että olet päättänyt perustaa blogin! Valitettavasti emme voi julkaista Nuortennetissä blogin nimeä tai linkkejä, koska haluamme suojella kaikkien keskustelijoidemme yksityisyyttä ja anonymiteettiä. Samasta syystä emme jaa esimerkiksi keskustelijoiden sometilejä täällä. Nuortennetissä keskustellaan anonyymisti turvallisuussyistä.

Täällä voit toki keskustella esimerkiksi kirjoittamisesta ja blogin pitämisestä yleisesti, ja saada siihen vertaistukea.

Tsemppiä blogin aloitukseen!

Mukavaa kevään alkua toivotellen,
MLL Nuortennetin ylläpito

Miumau

Uu, oon itekin miettinyt blogin perustamista! Millasia juttuja oot aatellut Bloggaaja kertoo sun blogissa? Män oon miettiny kaikenlaista – esim. kirjat, kirjoittaminen, taide, perus arki, herkkuarvostelut ja niin edes päin. Mutt joo, ois kiva puhuu blogeista lisää! <33

Bloggaaja

Harmi ettei voi kertoa, mutta kaipa niitä lukijoita voi jostain hankkia. 😃

Ja moi Miumau! Olisi kiva lukee sun blogia jos perustat sen ja jos jotenkin voisin löytää sen! <3 Mä mietin sellaista lifestyle-blogia, jossa ois vähän kaikkee kivaa mun elämästä ja tälleen.😅 Mä tykkään jakaa mun ajatuksia muille ja blogi olisi hyvä keino! <3

Vastaa aiheeseen: Saako täällä kertoa blogistaan??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top