Siirry sisältöön
sanatkin satuttavat.

Eli saan joka päivä kuulla olevani läski, huora, paskiainen, horo, ja että mun pitää ruveta dietille… en jaksa, itken itseni uneen, mietin joka päivä keinoa miksei tarvitsisi mennä kouluun.. rohkaistuin kertomaan parille kaverille, ja he olivat tukenani.. sitten kerroin porukoille, ja meinaan huomenna kertoa opettajalle.. ): olen siis n163 cm pitkä, painan 45.. s: ja kiusaajani on ylipainoinen poika, ja toinen myös aika tukeva..

O_o

Sähän oot ihan hemmetin hoikka! Mä oon sua lyhyempi ja painan reilusti enemmän. Jätkät haukkuu läskiks ja huorittelee, koska ne tietää ulkonäön merkitsevän tytöille paljon. Sun kiusaaja saattaa myös kiusata sua, jottei sitä kiusattaisi. Ite oon todennuet paras tapa saada tollaiset loppumaan on se, ettei välitä tai ainakaan näytä siltä et se sattuis. Kylmä katse nenänvartta pitkin toimii yleensä myös, oon nähny! Hyvä, et voit puhua kavereilles ja aikuisille. Tsemppiä!

Hanae

Meijänkin luokalla yks varmaa satakilonen poika tapaa haukkua mua läskiks… Ei kovin johdonmukaista -_-’

Useesti ne, jotka kiusaa on ite epävarmoja itsestään ja haluaa siirtää huomion muualle. Kiusaaja haluaa vaan pönkittää itsetuntoosa kiusaamisella, vaikka ei se ihan niin meekään!

Nimetön

Sä oot oikeesti tosi laiha! mun kaveria kiusataan, pysyn tukena mutta en tiiä miten sen sais oikeesti loppumaan? ollaan viime vuonna kerrottu vanhemmille ja opettsjille mut ei se loppunu… toivottavasti sut jätetään rauhaan. sille on tullu aika samaa settiä kuin sullekkin ja kaikki kiertää meijät kaukaa.. toivotan onnea vaan asian selvittämisee ja toivottavasti se loppuis!

ömöm

Siis sä oot hoikka etkä mikää läski!Ne on sulle kateellisia jostaki,usko pois. Mut sä kuulostat tosi mukavalle tyypille, ja sua eikä ketään muutakaa saa kiusata! Kerro jollekki opelle, ja hyvä ku oot jo porukoilles ja kavereille kertonu:) Mua itteeni on kans kiusattu,ja kyllä se kiusaaminen jollaki keinolla saahaan aina loppumaan. Sun ei tarvi todellakaan kestää tommosta! Toivottavasti saat apua ongelmiis::)

Apina123

Minulla on sama juttu….kiusaajista toinen on kanssani samalla luokalla ja toinen on vuoden nuorempi. He haukkuvat minua: huoraks,urpoks ja tyhmäks;( Ja oon saanu tukea ystäviltä.. Älä kuuntele niitä kiusaajia ne on vaa kateellisia ku oot noin hoikka:)minua on auttanut että en kuuntele niitä ja joskus he tahallaan yrittävät olla kilttejä mulle.Toinen kiusaajista ei haluaisi kiusata muita mut kun hän haluaa esittää kovista… Toivottavasti saat apua ongelmiisi:)

asdfghjklö

OOT HOIKKA, älä usko niihi jotka sanoo sua läskiks ÄLÄKÄ laihduta! oot hoikka ja varmaa tosi nättiki. ne pojat on varmaa kateellisii, tai ehkä ne ei kestä sitä et oot kaunis mut et tykkää niist pojist xd

A_K_K

Mulla on sama juttu… mua haukutaan läskiks, kantelupukiks,hikeks jne.Mä en kestä tätä. Liikassakaan ei oo kivaa kun pidän itteeni läskinä, koska kaikki sanoo mua läskiks. mut toivottavasti joku ymmärtää…

depressed

On se kumma, että jätkät vaan jaksaa haukkua ja kiusata tyttöjä. Mulla on itsellänikin sama homma, paitsi, et oon pitempi ja vähän painavampi… :) Mä kerroin kuraattorille, koska terveydenhoitaja patisti mut sinne. No, kuraattori kertoi meidän opelle, joka sitten kiusaajaa puhutteli. Eipä auttanut :D Tilanne paheni, nyt sain lisänimen valittaja … :)

Anteeksi tuo lifetimestory, mutta on hyvä, että sinullakin on ihmisiä, jotka auttavat ja tukevat sinua. Tsemppiä!

Forbitten Magic

Mäkin sain kuulla tänään olevani pesukarhu (Sinällään ihan huvittaavaa) ja kaikkee mitä yleensäkin,vitun kehari, retu yms. Erittäin kypsää käytöstä ysiluokkalaisilta, mitä mä en näin jälkeenjääneenä voi ymmärtää, kuten sitäkään miten satakilonen poika voi haukkua mua läskiks tai mitä ideaa on nyrpistellä mulle nenäänsä ku ite löyhkää röökiltä…

Älä hei välitä, ite muita haukkuvat on naurettavia, eikä sun pidä antaa muitten määritellä itteäsi :)

ES

Mua sanotaan gingeriks

siis me vaa

siis omg mite joku tommost oikee tekee:O siis nolot mä oon 130 cm pitkä ja painan 82 kiloo?!??! ja mä en ees oo läski .. :) ja siis mite sua haukutaan huoraks ku mun oma äiti on horo ja sitäkää ei haukuta,se on jossai semmosessa suomalaisessa tiijät kyllä missä lehissä..

Vastaa aiheeseen: Saan kuulla joka päivä olevani ties mikä..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top