Siirry sisältöön
nimimerkki muokattu

Olisi ihanaa olla poissa.

[Aihetta ja nimimerkkiä muokattu, viestistä poistettu osa.]

Nuortennetin ylläpito

Hei,

Hei,

kiitos että kirjoitit Nuortennettiin. Meille Nuortennetin Ylläpidossa heräsi huoli sinusta ja kannustan sinua ottamaan yhteyttä Lasten ja nuorten puhelimen palveluihin. Voit soittaa, kirjoittaa tai chatata meille nimettömästi ja luottamuksella. Lisätietoa eri palveluista löydät tältä sivulta: https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

Vaikka juuri nyt tuntuu pahalta, asiat voivat kääntyä paremmaksi. Et ole yksin, ja olemme mielellämme tukenasi, ota rohkeasti yhteyttä!

Terveisin,
Nuortennetin ylläpito

ElleN

Vooi samaistuin suhun täysin!

[Viestistä poistettu osa.]

Nimimerkki (pakollinen)

Pätkä mun päiväkirjasta:
”Tänäänkin vaan juoksin ihan täyttä koulusta kotiin. Tekis mieli vaan itkeä. Niin vuolaasti, että kehosta loppuu nesteet kesken ja silmät irtoaa päästä.”

[Viestistä poistettu osa.]

MLL Ylläpito

Hei Nimimerkki,

Oletko puhunut ajatuksistasi kenellekään? Olisiko sinulla luotettavaa aikuista lähipiirissäsi, joka voisi kuunnella? Tai haluaisitko soittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen? Numero on 116 111, ja se on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton ja luottamuksellinen). Meille voi myös kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://www.lastenjanuortennetti.net/. Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta. Voit myös chatata kanssamme ma-ke klo 17-20. Puheluihin, kirjeisiin ja chatteihin vastaa luotettava, MLL:n kouluttama aikuinen.

Olet ottanut jo ensimmäisen askeleen kohti sitä, että olosi helpottaa, kun kirjoitit meille. Olemme mielellämme tukenasi jatkossakin, ethän jää yksin huoliesi kanssa! Olet kaiken avun arvoinen <3

Lämpimin terveisin,
MLL Ylläpito

ElleN

Huomasin, että kaikkia (paitsi MLL ylläpidon viestejä) on muokattu!

CRAZYdude

Just. xD Entä tätä?

Vastaa aiheeseen: Aihetta muokattu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top