Siirry sisältöön
KotipihanSiili

Aloitin just yläasteen ja ei vaikuta ihan kivalta. Joka välkkä jotkut vaan huutaa ja riuhuu kun opettajat ei nää. Tunnnilla heitellää kuminpalasia joka suuntaa ja jotkut ysit kattoo ”murhaavasti” mua kun mä kävelen ohi. Kaikkein vaikeinta tuntuu kuitenki olevan käsien pesu ennen ruokalua. Kuka jaksaa tällästä? Opettajat puuttuu asiaan parhaansa mukaan. Sitte pojat laukoo koko ajan härskejä vitsejä tunnillaki. Mua pelottaa jo nyt sillointällöin tulla aamulla kouluun. Huomenna on taas yks päivä sitä kestettävänä. Onkos muissaki kouluissa sama juttu? Voitteko vastata?

Jooh eli

Juu, eli siis näinhön se varmaan menee joka yläasteella. Ite oon lukiossa ja voin sanoa että suurin osa niistä riehujista näyttää joko varttuneen tai sitten siirtyneen amikseen

Kokemusta löytyy

Ihan normaalia. Olen nyt 9 luokalla ja muistan kun tulin seiskalle ja kaikki oli suurta ja pelottavaa (varsinkin kun menin ihan eri kouluun). Muutos on suuri, mutta lupaan että siihen tottuu. Itse seiskalla pari ekaa viikkoa meni siihen, että iltasin selitin äidille itku kurkussa, että en halua mennä kouluun kun kaikki vihaa mua. Joo varsinki pojat aina vaihtaa sen apinavaihteen päälle kun opettajien silmä välttää ja jos ei halua jäädä alimmaiseksi niin vaan lähtee paikalta. Ysiluokkalaisille aina jostain syystä nousee päähän se koulun vanhimpana olo, mutta jotkut ysit on pahempia kun toiset. Jotkut ovat todella mukavia ja jotkut haukkuvat käytävillä vaikka eivät olisi koskaan nähneetkään. Kyllä sä varmasti totun siihen kun vaan opit jättämään kaikki riehujat ja huutelijat omaan arvoonsa. Aika menee nopeasti ja kohta olet itse ysiluokkalainen :)

14v poika

No se ysien tuijottelu loppuu sillä että katot yhtä murhaavasti takasin. Käsien pesuun en osaa sanoa mitään kun itse kuulun siihen kastiin joka ei pese käsiään vaan ryntää ruokalaan. Me pojat halutaan olla miestä kun tyytöjä häärää ympärillä mut eihän siitä tuu mitään?? siihen kannattaa tottua. Kouluun tulemista ei kannata pelätä sieltä tulee säälittävät pojat jotka koittaa olla miestä sekä ysit jotka koittaa olla koulun isoinpia

ripperiina tulevaisuus

Jos teillä on tommosta yläasteella… meil on tommosta ala asteela ni mitä helevettiä yläasteista tule????

Nimetön

Ei ooo tavallista! Siihen ei kuulu tottua, eihän! Siihen pitää puuttua! Jos todella pelkäät mennä kouluun, se on kiusaamista! Sinun pitää kertoa jollekin. Iha kelle vaa! Se auttaisi. Tsemppiä olet tärkee! Oot ihana! Tsemppiii!!!??

mun pikkuveljee kiusattiin ykkösel ja kakkosel sekä kolmosel, hän on voimakas ja mm. nipisti tai jtn kun sitä kiusattiin, eli teki takaisin. En tiä miks kerroin tän, mut ainaki ne lopetti.
Oli pikkuveljellä kaveri, ja lisää tuli nelosel, jolloin hän sai kaks vuotta vanhemman kaverin joka puolusti häntä. :)
Outoo, kun kerroin tän jutun tälleen tänne mut joo..
En tarkoita että sun pitäis saada vanhempi kamu, eikä sun tarvii tehdä takaisin, mutta kertoa jollekin!
Tsemppiä!! :)

Tsemppiä!! ;)

Tsemppiä!!

Ja vielä kerran..

Tsemppiä!!:*

Vastaa aiheeseen: Saisko vähän apua.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top