Siirry sisältöön
Poika 15v.

Heips! Tällainen ongelma on ollut suunnilleen siitä asti kun aloitin harrastamaan tanssia. En käy missään ohjatussa mutta kotona itsenäisesti siis harrastan. En uskalla kertoo tästä harrastuksesta kellekkää ku tiedän et alettais heti kiusaan ja haukkumaan homoks yms. Tästä on jo kokemusta nii ei tekis mieli käydä kaikkee läpi uudelleen… Kun nyt oon noin 6v. paininu tän ongelman kaa nii olis hyvä jos löytyis ratkasu. Saman henkistä porukkaa muutenki vaikee löytää vaik yläaste on iso, melko ahdasmielinen ympäristö. Joten löytyykö teiltä ratkasua? Kiitti jo valmiiks.

Jade, verkk@ri

Moikka! Super hienoo et oot alottanu harrastaa tanssia itekses! Ymmärrän kyl ton pelon ja tosi ikävää, että tuntuu et joutuu salailemaan asiaa siks että muut saattais kiusata. Jos sulla on sellanen olo ettei sun koulusta löydy samanhenkistä porukkaa, ootko miettiny että ettisit koulun ulkopuolelta? Jos alkaisit käymään ihan jossain harrastusryhmässä tanssimassa, sieltä todennäkösesti saattais löytyä muitakin sun kaa saman henkisiä :) Tsemppii sulle sinne!

Happy_HelloKitty

Hei, kivaa että sä tanssit! Mä itse tunnen vaikka ja kuinka monta poikaa jotka harrastaa tanssii:) Suosittelisin kokeilemaan ohjattua, koska siellä on tosi paljon erityyppist porukkaa, mutta silti kaikki kuuluu porukkaan. Tanssikouluja on paljon, joten uskon sun löytävän jonkun sun lähellä olevan paikan❤️ Jos et varsinaisii kavereita löydä, niin ainakin voit olla avoimempi harrastukses suhteen.
Ja jos joku joskus rupee haukkuu sua yms. niin ajattele näin: Mitä mun harrastus on muka tolta pois? Luultavasti se sitäpaitsi on vaan kateellinen. Jos mä kiinnitän tohon huomioo, se vaan alkaa jatkaa. Ei sillä et se mua haittais.

Tsemppii<333

Vastaa aiheeseen: Salaisena intohimona tanssi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top