Siirry sisältöön
Idk

Mitä jos aloin seurustelee huomattavasti vanhemman kanssa 12v:nä.. en tiiä kadunko vai en.. ollaan oltu kohta 3vuotta kuitenki yhdessä. Ehkä yhteensä 1,5 vuotta onnelista aikaa ja loput ei niin onnelista. Koska oon vaan halunnu pysyy yhdessä koska oon rakastanu tää henkilö sano tulevaks vaimoks ekan vuoden, tokan vuoden hän ei halunnut yhteistä tulevaisuutta kaksistaan vaan halus perheen toisen kanssa ja onneksi ei onnistunut siinä.. olen silti onnellinen ettei tee selkäni takana asioita vaan on rehellinen. Nyt hän taas haluaa yhteisen tulevaisuuden, yhteisen asunnon, yhteisen perheen ja yhteiset lomat. Mutta pari päivää sitten suhtauduin häneen yhtäkkiä eri tavalla tai jotenki tuntuu että hän ei oo enään mulle niin rakas välillä en tunnista enään sitä mun kumppaniksi jopa luulin etten enään rakasta sitä mutta se on liian vahva ilmasu koska varmasti rakastan ja haluan rakastaa hautaan saakka niinkun hänkin. Hän sanoo että hän ei ainoastaan rakasta minua vaan on rakastunut minuun (tiedä sitten mitä tuokin tarkoittaa) silti en halua mennä sen ”kotiin” koska se on ihan outo ja salaperänen asumisjärjestely🤨🤡 lopetin itkemisen hänen ja yksinäisyyden syyn takia eli en itke näiden kahen syyn takia yritän siis löytää nyt syytä miksi en tunne täysin samoin mutten myöskään tunne täysin ”tuntematon” tunnetta häntä kohtaan. Tunnen sitä että mikset laita hyvää yötä ja mikset vastaa tai soita. Mutta en tunne ikävää enkä kaipaa häneltä läheisyyttä.. enkä nää häntä yhtä komeena kun ennen vaikka hän ei oo muuttunu oikeestaan yhtään seurustelun alottamisesta. Yhtä pyöreä ja isokokonen ja siittä mä pidin.enemmänkin isokokosuudesta en siittä ”läskistä” se että halaan niin on oikeesti massaa jota halata eikä semmonen ”tikku” ja osaa olla välittävä ja rakastava ja huomaavainen. En tiiä kyl osaanko mä enään..

Kolmiapila

Moi! Kuinka paljon vanhempi henkilö on siis kyseessä?

IhMiNeN

Ymmärrän täysin et tunteet voi laantua. Jos olitte suunnitelleet yhteistä tulevaisuutta ja yhtäkkiä hän ei tahdokaan. Se ymmärrettävästi aiheuttaa lommoja luottamukseenne. Oletteko nyt jo kertoneet suhteesta? Jos ette, suosittelen aloittamaan siitä. Ehkä ystäväsi ja perheesi voivat kertoa mitä ajattelevat henkilöstä? Tsemppiä! Muista ettei ero ole aina huono asia ;)

[osa viestistä poistettu] kuulostaa, iso ikäero alaikäsenä ei oo koskaan hyvä

Idk

Lisäisin vielä, että henkilöllä on red flageja🚩tapana jos huomauttaa jostain asiasta. Vasta huomauttaa ja laittaa siihen virkeeseen esim ”laiska” sanan tai jotain pahempaa,myös tilanteissa millon en pääse hänen kanssaan ulos tai jonnekkin hän haukkuu perhettäni mut tavallaa söpöä🤨. Pyytää valehtelemaan etten oo hänen kanssaan eli pitää keksiä että on jossain muualla, vaikka oon hänen kanssaan ja myönnyn kaikkeen koska syyllistän itseäni..

14v kummajainen:)

oon pahoillani sanoessani tämän, muuta tää suhde ei kuulosta terveelliseltä. ja kun aloitte seurustelemaan oliko hän 15 vai 18 vai minkä ikäinen? haluan vain selkoa!! en udella

moikkeliis mooi

monesti paha

Vastaa aiheeseen: Salasuhde

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top