Siirry sisältöön
Retaardd

Joo eli yks kavereistani tykkää ihastuksestani, miusta tuntuu tosi oudolta kun oon tekstaillu paljon ihastukseni kanssa ja sen tyypin kaveri on sanonu, et se miun ihastus tykkää miusta ja silleen. Olin ihan taivaissa kun kuulin ton, mut sitten on se miun kaveri.
Tossa yhtenä päivänä se miun ihastus ja sen kaveri pyys minuu ja miun kaveria kylälle ja silleen, ja me mentii ja näi. Siel oli iha hauskaa ja niin, mut en tiiä mitä tekisin.
Miun kaveri tietää, et tykkään siitä pojasta, ja se sano et se olis ehkä vaan vähän surulline jos alkaisin olee sen pojan kaa, mut… Ääh, en tiiä. Apuja, kiitos..?

Arttu – Verkkari

Heips!

Kiva kun kerroit asiasi :)

Ihastuminen ja rakastuminen ovat ihana asia :) Jos molemmilla on sama ihastus, voisit ottaa asian puheeksi kaverisi (tai jonkun muun) kanssa ja kertoa mielipiteesi.

Hyvä, että vietätte joskus aikaa yhdessä :) Kukaan ei saa tulla surulliseksi siitä, jos aloittaa seurustelemaan toisen kanssa, se on jokaisen oma mielipide kenen kanssa haluaa seurustella :) Jos itse pidät ihastuksestasi, mikään ei estä, että alkaisit seurustelemaan hänen kanssaan :)

Jaksamisia asian kanssa :)

P.S. Jokaisella on oikeus olla kenen kanssa haluaa :)

Vastaa aiheeseen: Sama ihastus : P

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top