Siirry sisältöön
tyttöööh

Asiahan on niin että olen ihan hyvän näkönen ja mukava tyttö ja aika moni minuu ihastuu jä tälleen (tälläkin hetkellä 3 jäktää haluis mut mut mua ei kiinnosta) muttakun ite ihanstun johonkuhun alkuun kaikki menee loistavasti ja oon nii onnellinen kui ikinä voi olla aletaan seurustelee ja tälleesä, mut sitte vaa kaikki kyllästyy muhu… en ymmärrä mikä mättää ite oon ollu huomaavainen, rehellinen kiltti uskollinen luotettava mitä vaan voi ihminen olla. Jätkät on mokaillu ja mä vaan taputan päälaelle et ei mitään annan anteesk.. ja kailil on ennen mua ollu hullu skitso ämmä jota ne on jaksanu katella vaik kuinka pitkään! onko vika siinä että minä vaan annan kaiken anteeks ja en hermostu mistään? tylsää mulla ja jätkäl ei ikin oo ollu et siitä ei oo kiinni.

tällä hetkel on ollu juttuu yhe jätkän kaa ja kaikki menee taas saman kaavan mukaan, ollaan siinä vaihees et nähään ehkä tupakan verran.. mitä mä teeeeen?!

jelpaaja?

nosiis, sano sille ja kysy mikä vikana. ei ihmiset voi vaatia määräänsä enempää keltään, ja jos oikeesti oot ollu tommonen mitä kirjotit, ni sit jätkät vaa on paskoi ku ei tajuu. ne ei ehkä sano jtn suoraan, joten suosittelen että ihan vaan kysyt. (ja lopetat tupakoinnin) :)

Vastaa aiheeseen: särjetty ja satutettu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top