Siirry sisältöön
14v tyttö

Hei! Asun syrjäkylässä pohjoissuomessa joten täällä ei voi edes kaupustella, mutta aloin miettimään saako muut rahhaa vanhemmilta, kun he lähtevät ulos. Voitteko vain pyytää et ”heitä femma” ja sitten saatte sen. Meidän perheen rahatilanne on huono ja jos itse kysyn rahaa saan hyvällä syyllä maksimissaan 3€. Se on vähä tympeetä, koska ei voi käydä kavereitten kaa oikeen missään mikä maksaa. Mut kertokaa miten teän perheen asiat on?

Pesäpalloilija

Mä en ainakaan saa.. mutta eipä se oikeestaan mua haittaa

jooo

kyllä mää saan, mut en hirvee usei käy missää paikas mihi tarvii rahaa.

Maalaisjuntti

Silloin kun harvoin meen kylälle niin kyllä se on oma rahapussi mikä sillä reissulla kevenee

14 v tyttö

Meijän rahatilanne on tosi hyvä käydään kuudesti vuodessa ulkomailla asutaan omassa omakotitalossa ja vuokrataan meijän huoneistoja joita on kolme ja meillä ei oo lainaa. Äiti ja isä on tehny tosi paljon töitä sen eteen ja viel kymmenen vuotta sitten niille oli lainaa talosta ja ei vielä huoneistoja ja muuta. Meijän perhessä on niitten ja mun lisäks mun kaksoissisko ja meijän villakoira. Ne on opettanu meille aina että mitään ei saa ilmaseks en oo ikinä saanu rahaa tekemättä mitään mutta esimerkiks meillä kokeista, tsempeistä ja todistuksista saa rahaa niiihin on laskukaavat. Rahaa saa myös kun siivoo koko talon imuroi pyyhkii pölyt pesee lattiat ja vessat siihen menee noin kaksi tuntia ja siitä saa 20 euroa. Iskä on hankkinut myös suhteillaan töitä messuilta olen ollut kolme kertaa ja tienannut noin 1000 euroa meidän perheessä mitään ei saa ilmasin mutta meillä on mahdollisuus ansaita rahat.

ViiPeRz

Meidänkin rahatilanne on huono mutta saan siitä huolimatta vanhemmilta noin 5-10 euroa jos lähden kylälle kavereiden kanssa.

Juupeli

Saan niin paljon kun tarvitsen. Vanhempani ovat sitä mieltä että jos minut on kutsuttu tai olen sopinut kavereideni kanssa että menen vaikka lefffaan niin he antaa rahan koska saattaa etääntyä kavereista.

Vastaa aiheeseen: Satteko rahaa kun lähdette ulos?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top