Siirry sisältöön
Poitsu 17v

Moi, tää on hieman nolompi juttu. Mulla rupee aina saunassa seisoo, se lämpö tekee sen. Eli mun on aina saunottava yksin, muitten kaa ei vaa pysty. Onkohan kenellää muilla samaa ongelmaa, vai oonko ainoo. Toivosin kommentteja, myös tytöiltä, mitä ajattelette moisesta. Kiitos vastauksista jo etukätee.

Poika

Mullakii lämpö tekee saman. Mut ei haittaa yhtää ku saunon aina yksin.

toinen poika

Mullakin joskus seisoo saunassa, mutta en anna sen haitata. Saunon yleensä jonkun perheenjäsenen kanssa, enkä usko, että ne välittää siitä vaikka seisois. Ei mulla nouse täyteen mittaansa, niin voin olla aika normaalisti. Aluks oli noloa, kun joskus 13 vuotiaana huomas, että seiso, mutta nyt 16 vuotiaana en välitä, eikä muutkaan. Mulla voi olla äiti, iskä ja pikkusisko tai isoveli saunassa yhtäaikaa. Mun mielestä ihan normaalia, että vähän nousee saunassa. Pikkusisko kohta 13 ja aina oon sen kans saunonut. Ei kannata turhia paineita ottaa asiasta.

Tytsy 05

Olen 16-v tyttö, ja käyn joskus viikonloppusin saunassa muun perheen kanssa. Meillä ei ainakaan kiinnitetä mitään huomiota toistemme alapäähän. Nuorin veli 12-v on niinku ei mitään, vaikka olis pystyssä, eikä se mua katsele sillai, niinku ei muutkaan. Vahingossa olen siis nähnyt, enkä tahallani sinne katsonut.

Muilta tytöiltä, joilla on veljiä en ole kuullut, että olisi mitään ongelmaa. En tiedä, kuinka moni saunoo veljiensä kanssa, mutta joistakin tiedän, eikä ne ole puhuneet mistään ongelmista. Ehkä itse ajattelee, että toiset katselee mutta ei niitä yleensä kiinnosta katella siskon tai muun perheensä alapäitä, niinku ei mua kavereitteni tai veljieni.

Randomi

Olin sattuneesta syystä 13 vuotiaana pikkuksiskon (11v) kans kahdestaan saunassa viime vuonna. Se varmaan, luulen niin että kattoi tahallaan mun munii, ja mulla oli pikkusen jäykkänä. Kysyin siltä vaan ”mitä katot” niin se lopetti tuijottamisen ainaki hetkeks. Ajattelin aluks että se oli noloo mutta sit aattelin, että mitä välii ja sanoin, että se seisoo joskus. Sisko siihen vaan ”aha”. En tiedä, mitä se sitten aatteli, mutta sen jälkeenki ollaan saunottu joskus yhdessä, eikä tehdä asiasta numeroo.

J [nimimerkki muutettu]

Itse olen 11-vuotias poika. Meillä ollaan minä ja veljet saunassa yhdessä ja vanhimmalla veljellä 16v seisoo joskus ja se on aika iso, niin vaikee olla huomaamatta. Myös nuoremmat veljet 9v ja 7v sen näkee, mutta tätä vanhinta veljeä ei näytä kiinnostavan. Ite en tiedä miten reagoisi, jos itselläni seisoisi muitten nähden.

Saunamiäs

Kai se välillä seisoo mut mä pystyn jotenkin ”suojaamaan” että kukaan ei näe sitä.

Kuulapää 15

Näin kans meillä, joilla perheessä poikia kolme ja yks tyttö, että ei sitä aina voi peitellä, jos seisoo, niin seisoo. Meillä kun tullaan vaikka jalkkispelistä tai muista harrastuksista, niin ei ala miettimään, kuka saunassa on samaan aikaan. Joskus ollut suihkukin yhteisessä käytössä, että ei kai se niin tarkkaa poikien kesken ole. Siskoista toinen on mukana vielä nyt 12-vuotiaana, samoin nuorempi sisko 7-v. Joskus joku on yksin saunassa, niin kohta joku toinen tulee sinne, eikä se seisokki niin nopeasti laskeudu, niin ei sitä kohta huomaa, vaikka alkais uudestaan seisomaan.

Tyttö

Ei se mua haittaa jos seisoo, ihan normaalia se on

Vastaa aiheeseen: Sauna ongelma

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top