Siirry sisältöön
Kisumisu

Onko kuinka yleistä, että saunoo siskon tai veljen kanssa vielä teini-iässä?
Meille hommattiin tänä kesänä sellanen pieni uima-allas pihalla ja siihen ei ole tarennut vielä mennä muuta kuin saunasta. Eka oltiin minä, sisko 9v ja isoveli 15v kaikki uimapuvut päällä. Sitte saunassa kysyin mites peseytyminen. Sisko ei varmaan ymmärtäny, mutta veli sano, että voi ekana peseytyä.
Se meni sitte ja riisu ja pesi ittensä meiän nähden.
Ajattelin että ei siinä sitte mitään. Veli ei ollut lähtenyt kun minäki aloin välissä peseytyä. Seuraavan kerran saunoessa ja altaalla ei enää nolottanut yhtään. Ei olla tätä kesää ennen varmaan kolmeen vuoteen oltu alasti toistemme nähden. Ite oon 12v tyttö. Paljon helpompi siinä olla ku ei tarvi nolostella oman perheen nähden. En tiedä miks se oli niin nolon tuntuista sitä ennen. On myös yks 9v serkku tyttö ollut meiän kaa saunassa nyt.

.

Ei siinä mitään ihmeellistä minusta oo. Itsekkin saunon mökillä serkkujen kanssa ja kotona perheen kanssa. Ja tosiaan oon 12v tyttö

Putte🏳️‍🌈♀️

Kylhä nyt ihmiset saunoo tuntemattomienki kanssa. Oon ite kakstoist ja asun ”metsässä” lol niin tulee kyllä vieläkin juostua alasti pihalla he he😂

tuleva muusikko

ei se niin noloo oo olla saunassa sisarusten kesken, mutta mä yleensä mieluiten piän uikkeet päällä ku uin aivan sama kenen kanssa.

neiti numero 13

Juu etenki kesäisin, kun on mökkeilyä ym. Ei ois paljoa järkee olla yksin, kun siinä tulee mentyä uimaan ja saunaan kans. Mulla on isä, äiti ja pikkuveli 9 vuotta. Äiti kysy kerran haluanko mennä yksin, mutta sanoin ettei tarvi. En ajattele että tarvii lopettaa yhdessä saunomista ellei veli ala sitte ujostelemaan. 13 olen itse.

16v poika

Mun mielestä tossa ei oo mitään outoa jos kaikki kokee että se on ihan okei eikä kukaan koe sitä ahdistavana tai häiritsevänä.

Kundi

12 v aloin käymään yksin. 13 vuotiaana mulla meni jalka pakettiin, niin menin äitin ja isän kanssa sen muutaman viikon. Sisko oli sillon 10 vuotta. Sen jälkeen oon välillä yksin ja välillä muiden kanssa. Nyt olen 16 vuotta ja sisko 13. Ihan voin sanoa, että ei se oma sisko siinä mielessä kiinnosta, niinkuin ei sitä kiinnosta oma veli. Ei myöskään isä tai äiti mitenkään sun paikkoja katsele.

Mestari

Mietin tätä ku kohta oon menossa mökille ja siellä tulee käymään myös mun serkku ja sen vanhemmat. Oon 14 v poika ja karvoja tietysti jonki verran. Mun siskot on kaksosia eikä se hävetä vaikka neki on nyt 10. Eli siis alasti ollaan. Ei varmaan samaan aikaan satuta saunaan serkun vanhempien kaa ja serkku on uimahousuissa tai ilman. Serkku on 15 v poika. Ei olla kahteen vuoteen tällä porukalla oltu mökillä.

kummari

Oon 12 v. Ei ole sisaruksia, mutta minä pari viikkoa sitte:

Olin kalastamassa isän, serkun (23 v) ja setien (29 v. vanhempaa en tiedä) kanssa. Oltiin järvellä ja siellä oli sellanen pieni mökki ja sauna. Ne on mun isosedän ja siis tällä sedällä oli avaimet sinne. Ne sitte sano että vois lämmittää saunan. Sanoin isälle, että mennään mekin. Serkku sano, että pyyhkeitä meille on. Siinä sitte istuin neljän sedän kaa saunassa alasti kylki kyljessä. Miehet puhu omia juttujaan. Kävin kerran järvessäki, mutta oli aika kylmää. Miehet tuli samalla ulos ku oli kuuma. Ei mulla mitään ongelmaa ollu eikä ollu noloa, vaikka näin ne kaikki alapäät paljaana ja ne mut. Ei voinu vastustaa tuota saunomista ja hyvältä tuntu. Joskus oli muka ”noloa” ku isän näin alasti. Nyt ei tuntunu siltä.

kala

Oon nyt 14 vuotias poika. Kävin tänä kesänä leikkaamassa nurmikon mun tädin luona rahaa vastaan. Se sitte sano, että voin käydä niitten pihasaunassa, joka oli lämmitetty. Se sauna on joen varrella eli uimaanki pääsi. No mulla ei mitään uimahousuja ollu enkä sitä aatellu, ku yksin ajattelin saunoa. Muutaman minuutin päästä kun olin löylyissä, sinne tulee jotku random 10 vuotias tyttö ja 7 vuotias poika. Ne kysyy kuka oon. Sanoin että kävin leikkaamassa nurmikon.
Ne kertoo, että ovat naapurista ja käyvät siellä saunomassa ja uimassa usein. Me saunotaan ja käydään uimassa. En kuitenkaan paljoa juttele niitten kanssa. Täti tuo mulle pyyhkeen. Se sanoo myös samaa, että naapurin lapset käy siellä usein. Sanoin niille, että tuun myös aina joskus leikkaamaan nurmikon.
Näiden kahden lisäks siellä on ollut joku 8-vuotias tyttö niitten kanssa. En ole vaivautunut ottamaan uimahousuja, kun ei niilläkään ole.

Joo o..

Siis yleensähän miehet ja naiset saunoo ja peseytyy erikseen, mut uimarannalla/uimahallissa/uima-altaassa miehet ja naiset käyttää uimapukuja/pikineitä/uimashortseja ja ui samassa tilassa. Tää on normaali käytäntö.

Mulle on ainaki itsestään selvyys, et saman sukupuolisten kavereitten ja serkkujen kans voi saunoo ja käyä siinä samalla suihkussa. Toki jos oma keho mietityttää tai ahistaa nii ei välttämättä aina näin halua toimia ja sekin on täysin ok.

Ja sit perhe. Pienempänä saunottiin aina koko perheellä, mutta sitte ku siitä kasvaa ja murrosikä tulee yms nii voi haluta käyä yksin tai esim. Siskojen kans jos on tyttö ja veljien kans jos on poika. Me saunotaan usein niin, että minä ja mun isosisko mennään kahdestaa ja pienemmät menee äitin ja iskän kans.
Meiän perheellä ja suvulla ja ystävillä on aina ollu tapana, et naiset ja miehet erikseen, lapsilla ei oo väliä, mut nuoret oman sukupuolen kans.
Samaan tyyliin ku uimahalleissaki. Ole hyvä selvennyksestä terveisin tyttö 15v.

Tyttö [Osa nimimerkistä poistettu]

Niin kauan kun muistan, ollaan saunottu pikkuveljen, isän ja äidin kanssa sujuvasti nakuina. Joka viikko kun siinä saunoo, en ajatellut rintojen ja karvoituksen kasvuja. Saunominen jatkui. Pikkuveljelle, joka on 2v nuorempi kasvoi karvat ja isompi penis ja pussi siinä alla. Saunominen jatkui, paitsi kuukautisten kohdalla oli taukoa. Isä ja äiti eivät kiinnittäneet mitään huomiota alastomiin teinien kehoihin. Olen kai luonnonlapsi kun ei jännitä asia perheen kanssa. Täytettyäni 17, menin ajelemaan alakerran melkein posliiniksi. Kavereiden vaikutusta kai. Seuraavalla saunakerralla sekä isä että pikkuveli joutuivat peittelemään erektioitaan. Häpyhuulten näkyminen oli heille liikaa ja ehkä kapea timmi vyötärö ja kasvaneet tissit. Se oli viimeinen yhteissauna meidän perheessä.

Tyttö 17

Perheen kanssa ollaan saunottu kerran viikossa kerrostalomme saunavuorolla. Isä, äiti ja mua kaks ja neljä vuotta nuoremmat pikkuveljet.
Mulla kasvoi rinnat ja karvat, jotka olen aina ajanut pois. Pikkuveljillä kasvoi pippelit. Ei ole koskaan haitannut ketään. Isä ja äiti ei kiinnitä meihin mitään huomiota. Mua ei nolota, mutta mietin silti, että onko tää ihan normaalia. Pikkuveljillä siittimien koot voi aika paljon vaihdella, mutta en kiinnitä niihin huomiotani. Olen hoikka, karvaton ja rinnat sellaiset pallot. Voiko ne olla pikkuveljillä mielessä?

Dreamer✨️🧿💋

Mäkin mietin että ajatteleeko mun 11v pikkuveli sellasia?

ujoton

olen 18 naikonen käyn helsigissä ilmasessa saunassa jossa ei ole uimapukupakkoa.Natin siellä uimisesta ja saunomaisesta alasti en ole koskaa ujostellut .Sellä on paljon myös miehiä alastomana minulekkin silmän ruokaa.Alastomuus kunniaan.

Vastaa aiheeseen: sauna sisarusten kanssa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top