Siirry sisältöön
Girlie12v

Ajattelin kysyä, ketkä tästä tykkää? Eli tykkäätkö mennä saunasta talvella lumihankeen?
Mun jalkoja palelee aina, mutta joskus käyn kävelemässä tai oikeastaan juoksemassa vähän matkaa lumessa ja sitte pikkuveli tai sisko haluaa yrittää pääseekö pitemmälle. Joskus jos kaatuu, niin tulee kyl kiire takas saunaan.

ㅋㅋㅋㅋㅋ

Tullee tommosseesta varmuudella keuhkokuume.

Lellikki

Joo tota tulee tehtyä. Ite juoksen aina noin 120m

💜Neito💜

No mä kyllä vaan kävelen lumessa. Mutta meidän perheen pojat jotka on tosi hulluja leikkii vieläpä tulella ja mun pikku-veli se menee aina mukaan ja alkaa nauramaan niitten tuli leikeille se on vasta 7v ja mä oon sitten vähän nuorempi kun ne isoveljet oon 15 kohta 16v ni sitten ne mun veljet ihan kierii lumessa ja mun pikkuveli se on ihan hullu kieri lumessa 5 kertaa ympäri ja on nyt vähän kipeä. Mutta meidän perheen pojat on ollut koko ajan niin hulluja että oon jo tottunut siihen. En tarkoittanut loukata täällä nuortennetissä poikia jos jolleki tuli nyt vähän mutta en usko että tuli siis ei lumessa kieriminen ole hullua isommille. Mutta jos pienemmille jos niitä edes täällä on niin tuli paha mieli niin en tarkoittanut teitä että olette hulluja VAAN JA AINOASTAAN MUN PERHEEN POJAT ovat hulluja. Ja vielä jos täällä joku leikkii tulella niin se on kyllä kieltämättä ihan TOSI HULLUA.

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Mä en juokse mut kieriskelen välillä hangessa.

Girlie12v

Mun mielestä pojat tykkää leikkii tulella aina välillä. Meilläki pikkuveli haluaa sytyttää saunan ja on yrittäny sytyttää nuotion tulitikuilla. Etkö Neito mee koskaan mukaan ku teidän perheen pojat pyörii lumessa?

💜Neito💜

Hei Girlie12v!
En kieri lumessa, jos mulle tulee liian kylmä oon suunnilleen viikko kipeänä.

Jadestory

Mun veli 16v kävi viime viikolla saunasta ulkona ja oikein kunnolla pyöri lumessa. Katoin vaan vierestä, että ei tuossa oo mitään järkee. Se on semmonen yllytyshullu, että en ite millään tohtis.
Oon ite 13v tyttö, enkä tykkää yhtään kylmästä. Veli sano vaan, että on ihan ok, vaikka oliki niin kylmä.

foreverlost

en tee tätä mitenkään säännöllisesti tai usein kun en hirveen paljoo käy saunassakaan mut onhan sitä tullut muutaman kerran kierittyä ihan kunnolla. viime talvena oli mieli aika levällään, itsetuhoisia ajatuksia ja kaikki vähän pimeää niin voin sanoa että siinä tilanteessa teki ihan älyttömän hyvää tuommonen lumeen juokseminen. sillä hetkellä tuli pitkästä aikaa sellanen elävä olo siinä hangessa makoillessa kun kylmä nipistelee ennen kuin oli pakko lähtee lämmittelemään. yleensä en kauheesti kylmästä tykkää, mut tuosta tulee aina sellanen ihana adrenaliiniryöppy :D

Randomboy?

Käyn jos mahdollista

Usvamyrsky3

EN TOD

Vastaa aiheeseen: saunasta lumeen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top