Siirry sisältöön
P [osa nimimerkistä poistettu]

Mun vanhemmat on eronnu ja asunu erillään tään vuoden alusta.
Nyt olin vähän pidemmän aikaa, eli perjantai-sunnuntai isän luona. Se lämmitti launtaina saunan. Sanoin sitte, että voin tulla sen kaa. Viimeks olin isän kaa saunassa joskus kymmenvuotiaana. Nyt oon 12 ja teki mieli olla isän kaa nyt enemmän, ku ei joka päivä nähdä.
Mietin onko muilla tapana käydä äidin tai isän kaa saunassa tms. missä olla alasti, ku murrosikä on alkanu. Mun mielestä siinä ei ollu mitään outoo. Ei niitä paikkoja tarvi kattoa eikä ne vanhempia kiinnosta. Mulla on pikkuveli nyt 9 v enkä usko, että sekään mua tuijottais, jos samaan aikaan saunaan mentäis. Se kumminki käy vielä äitin kaa.

Julmuri

Oon poika ja täytän 14 tänä vuonna. Kyllä me mökillä ollaan koko perhe saunassa. Mulla on 12 v täyttävä pikkuveli ja 8 v täyttävä pikkusisko ja vielä 6 v täyttävä pikkuveli. Kyllä äiti ja iskä ja sisarukset mut on ennenki nähneet alasti.
Ei ole vielä ainakaan alkanu muitten nähden seisomaan. Enkä usko että niin käy.
Tehdäänkö tuosta liian iso juttu joskus?

Ei siinä mun mielest oo mitään outoo. Oon itekki 12-vuotias. Isän ja äitin kanssa pystyn vielä normaalisti saunomaan, mut katotaan sitä sitten vanhempana. Sit ku oon aikuinen, niin en tiiä aionko saunoo kummankaan kaa. :D Mut ei siinä mitään outoo kai oo?

Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛

Käyn joskus koko perheen kanssa.
Hyvää kesän odotusta kaikille 🌨️🌺💐💚🌴

Kolmiapila

Moi, mä oon 16v tyttö ja saunon säännöllisesti koko perheen kanssa. Itsestäni se on vain mukavaa yhdessäoloa :)

Kala

Joo. Ei mun mielestä niin outoa. On sisko 9-v ja oon ite kohta 14-v poika. Mukava vaan, ku ei tarvi mitään säätää saunan kaa esim. mökillä.

I am very dumb 😌

Ei todellakaan oo outoa, se on vaan rentoa perheaikaa :) Ne on sun vanhemmat, eikä niitä sua kiinnosta tuijotella. Mäkin käyn aina iskän kanssa saunassa, eikä siinä oo mun mielestä mitään outoa – jos joku en eri mieltä, niin saatte kaks arvausta, kiinnostaako! ❤️❤️

🧦

Ei oo outoo mun mielestä, itekki oon miettiny kyllä kun en tienny saunooko muut koko perheen kanssa

13v tyttö bi

no halusin mennä isin kanssa niin se sano ei. se harmitti koska ei siinä minun mielestä ollu mitään outoa. no kysyin isiltä ja se sano että : minun päätös. sitä ennen kysyin että : aiotko katttoo mua tai miks ei tai koska oon tyttö. niin juu.

Vastaa aiheeseen: Saunomisesta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top