Siirry sisältöön
P [osa nimimerkistä poistettu]

Mun vanhemmat on eronnu ja asunu erillään tään vuoden alusta.
Nyt olin vähän pidemmän aikaa, eli perjantai-sunnuntai isän luona. Se lämmitti launtaina saunan. Sanoin sitte, että voin tulla sen kaa. Viimeks olin isän kaa saunassa joskus kymmenvuotiaana. Nyt oon 12 ja teki mieli olla isän kaa nyt enemmän, ku ei joka päivä nähdä.
Mietin onko muilla tapana käydä äidin tai isän kaa saunassa tms. missä olla alasti, ku murrosikä on alkanu. Mun mielestä siinä ei ollu mitään outoo. Ei niitä paikkoja tarvi kattoa eikä ne vanhempia kiinnosta. Mulla on pikkuveli nyt 9 v enkä usko, että sekään mua tuijottais, jos samaan aikaan saunaan mentäis. Se kumminki käy vielä äitin kaa.

Julmuri

Oon poika ja täytän 14 tänä vuonna. Kyllä me mökillä ollaan koko perhe saunassa. Mulla on 12 v täyttävä pikkuveli ja 8 v täyttävä pikkusisko ja vielä 6 v täyttävä pikkuveli. Kyllä äiti ja iskä ja sisarukset mut on ennenki nähneet alasti.
Ei ole vielä ainakaan alkanu muitten nähden seisomaan. Enkä usko että niin käy.
Tehdäänkö tuosta liian iso juttu joskus?

Ei siinä mun mielest oo mitään outoo. Oon itekki 12-vuotias. Isän ja äitin kanssa pystyn vielä normaalisti saunomaan, mut katotaan sitä sitten vanhempana. Sit ku oon aikuinen, niin en tiiä aionko saunoo kummankaan kaa. :D Mut ei siinä mitään outoo kai oo?

Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛

Käyn joskus koko perheen kanssa.
Hyvää kesän odotusta kaikille 🌨️🌺💐💚🌴

Kolmiapila

Moi, mä oon 16v tyttö ja saunon säännöllisesti koko perheen kanssa. Itsestäni se on vain mukavaa yhdessäoloa :)

Kala

Joo. Ei mun mielestä niin outoa. On sisko 9-v ja oon ite kohta 14-v poika. Mukava vaan, ku ei tarvi mitään säätää saunan kaa esim. mökillä.

I am very dumb 😌

Ei todellakaan oo outoa, se on vaan rentoa perheaikaa :) Ne on sun vanhemmat, eikä niitä sua kiinnosta tuijotella. Mäkin käyn aina iskän kanssa saunassa, eikä siinä oo mun mielestä mitään outoa – jos joku en eri mieltä, niin saatte kaks arvausta, kiinnostaako! ❤️❤️

🧦

Ei oo outoo mun mielestä, itekki oon miettiny kyllä kun en tienny saunooko muut koko perheen kanssa

13v tyttö bi

no halusin mennä isin kanssa niin se sano ei. se harmitti koska ei siinä minun mielestä ollu mitään outoa. no kysyin isiltä ja se sano että : minun päätös. sitä ennen kysyin että : aiotko katttoo mua tai miks ei tai koska oon tyttö. niin juu.

Tyttö-kaveri

Etin tämmöstä keskusteluu, ku oon nyt 13 ja mietin ihan samaa. Mun veljet on jo 15 ja 16, niin vanhempi harvoin käy meidän kaa. Oon muutenki tuon nuoremman veljen kaa niin läheinen, että tuntuis oudolta lopettaa, vaikka varmaan kumpiki sitä mietitään joskus. Kiva kuulla, että muutki tohtii.

Poni

No siis ite en mee vanhempien kaa koskaan sauaan, mut poikkiksen kaa TODELLAKI ollaan alasti ja pidetään hauskaa <3 Kuitenkin ollaa oltu kohta 4 vuotta yhessä ja kyllä mää oon siskopuolenki kaa alasti aina saunassa

14v

Käyn saunassa äitin ja isäpuolen kaa mut en isän. Isän kanssa saunominen ai haittais mua mutta se ei haluu saunoo mun kanssa ja kun tarkemmin mietin niin se alko kieltäytyy yhdessä saunomisesta siitä lähtien kun sai tietää että mulla on alkanu menkat.

15v

todellakin, ite saunon kesäsin käydessäni kummisetäni mökillä isäni, kummisetäni, kummisetäni lasten, kummisetäni kavereiden (ja niiden lasten) kanssa

Tyttö011

Musta itestä jotenki tuntuu ahistaa saunoa perheen kans. Meillä lämmitetään sauna 2-4 kertaa viikossa, riippuen ollaanko mökillä vai kotona. Täytän 13, mulla on pikkuveli joka täyttää 11 ja pikkusisko joka täyttää 10. Oon siis ainut jolla on ns ”kunnolla” alkanut murrosikä meiän perheen lapsista kun pikkuveli menis 7 vuotiaasta. Mua jotenkin ahistaa ajatus istua niitten kaikkien kans alasti saunassa, etenkin kun mun pikkusisko on tosi kiinnostunu murrosiästä ja kaikesta. Se on jotenki inhottava ajatus. Etenkin kun sille just alettu puhumaan kaikesta murrosiästä ja menkoista yms, niin sitten kun äiti erehtyny sanomaan että mä oon murrosiässä ja mulla on menkat niin yliutelias ja röyhkeä pikkusisko ihan avoimesti saattaa tuijottaa. Se ei oikeesti ole kivaa joten yleensä käyn vaan pesulla vaikka rakastan saunomista kun en kehtaa kysyä josko voisin käydä yksin saunassa

Juudeboy

No just viime viikol mietin, ku olin serkulla ja se on 12 ja mä 11, niin se kysy haluunko sen kaa saunaan. Oon poika ja se tyttö. Olihan se ihan jännä kokemus, mut ei mitään tuijotettu. Meni ihan niinku kenen tahansa kaa, olis ollu poika tai tyttö. Ei kannata turhaan jännittää mun mielest.

Vastaa aiheeseen: Saunomisesta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top