Siirry sisältöön
paty

mulla on poikaystävä jolle oon tehny aika selväks että se on ihana ja tykkään siitä. mut heti kun yritän pyytä sitä meille nii se keksii jonku verukkeen esim :”bussit ei kulje” tai jtn. tällästä . oon omasta mielestä ihan hyvan näköne… kertokaa mikä avuksi et onko mussa jotain vikaa ?

Nimetön

No ite oon poika, ja jos ajattelen sun poikaystävän näkök ulmast, ni keksin pari selityst.

1. Jos se ei oo enne vaik tavannu sun vanhempii, ni pelko siit ettei ne sit hyväksyis teiä seurusteluu, voi haitata, eikä si uskalla tulla sinne teille. Ootko kertonu jo vanhemmilles, et seurustelet? Jos oot kertonu, ja ne ei hirveest paheksu ni voit sanoo poikaystävälles ettei niilt ainakaa mittää arvosteluu tuu.

2. Se voi tietty olla et se ei muuten vaan haluais tulla teil, ja jollei sua haittaa, ni voit kysyä silt et voikko mennä vaikka niitte luo? Tai sit voitte tavata jossai muual, vaikka mennä leffaan.

Siin ois pari mun arvausta, voit koittaa niit, mut ku en tiä tarkkaan tilannet, ni en voi kans tarkkaan vastat. Minkä lisäks oon vast 14, jote ei oo vie pal kokemust näis asiois.

Kia – Verkk@ri

Moikka! Ikävää, että olet joutunut tällaiseen tilanteeseen.
Mikäli tämä poika ei halua tulla luoksesi tai keksii aina tekosyitä. Sinun kannattaisi koittaa puhua hänelle suoraan, kysy häneltä esimerkiksi miksi hän ei ikinä tule luoksesi? Voihan olla että pojan mielestä hänen ei tarvitse nähdä sinua usein. Puhumalla asiat ratkeaa.:)

Toivottavasti tästä olisi apua! Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2012! :)
Kia :)

Vastaa aiheeseen: se ei puhu mulle

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top