Siirry sisältöön
mangatyttö

Itse olen yrittänyt löytää sitä oikeaa mutta ei ole tärpännyt. Kiinnostaa kyl miten muilla on onnistunut.

Niin Juuri.

Eipä juurikaan… vähän motivaatio lopussa jopa sen oikean löytämiseen.

Mie

Hei,
Kokeilkaapa seuraavaa: Älkää etsikö sitä oikeaa. Antakaa sen oikean kävellä vastaan. Nauttikaa vapaudesta <3

Hei vaan!

Olen sitä mieltä että ”sitä oikeaa” ei kannata ruveta etsimään. Se vaan sattuu sitten aikanaa sun kohdalle. Sen tietää sitten kun on se hetki. Musta ainakin tuntuu että nykyään murkkuikäset pojat on niin tyhmiä että niistä on turha ees haaveilla mitään pidempi aikasta poikaystävää. Kyllä sitten on toki myöskin niitä joitakin yksilöitä jotka on todella fiksuja ja mukavia. Sellasta kannattaa todellakin odottaa.:)

Ziggy

Se Oikea ei löydy etsimällä. Sen huomaa kun se osuu kohdalle. Odottele rauhassa.

Tyttö 12v

Noh… ~itse löysin sen Oikean aika oudosti. Olin ollu ihastunut yhteen mun luokkalaiseen. Se ei kuitenkaan ollut se oikea koska oli playeri ja oli ties kuinka monen tytön kanssa.
Olin luopunut toivosta mutta se oikea käveli kuin vastaan. Meillä kuitenkin jotain 4vuotta ikäeroa mut me molemmat rakastetaan toisiamme. Ja vaikka ei nähtäis vaapa-ajalla, me nähdään aina harkoissa n.3 kertaa viikossa. Me myöskin tavattiin ekan kerran harkoissa ja se huomautteli mulle koko ajan käsien asennoista. Nyt meitä vaan naurattaa se. No, onneksi meistä molemmat ei ole sellasta syrjäytyvää porukkaa niin uskallettiin jutella toisillemme. :)
Sitä oikeaa kannattaa odottaa. Se vain kävelee vastaan :D

Vastaa aiheeseen: se oikea

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top