Siirry sisältöön
13v tyttö🕸️❤️‍🩹

Oon siis 13-vuotias tyttö ja eilen liikunta tunnilla tapahtui jotain mikä oikeasti tuntui seksuaaliselta ahdistelulta.

Älkää jättäkö tekstiä kesken, kiitos🫀✨🫶🏼

Me pelattiin luokan kanssa lipunryöstöä. Ja meidän säännöt oli myös sellaiset, että jos saa vastustajan puolesta jonkun kiinni, häntä ei tarvinnut raahata vankilaan, vaan kiinni saatu henkilö piti mennä itse sinne.. Noh..Peliaikaa oli jäljellä vain 2min ja olin juuri niin lähellä ottaa vastustajan lipun, mutta silloin yksi poika jonka tiimin lippua yritin varastaa, juoksi suoraan mua päin, koska hän näki minut ryöstämässä heidän alueen lippua. ( Olen harrastanut tämän kyseisen pojan kanssa samaan aikaan jalkapalloa, samassa tiimissä, mutta en enää, jonka jälkeen emme enää puhuneet ollenkaan. Minä tajusin vasta muutaman kuukauden päästä, että tämä kyseinen poika, jonka kanssa pelasin jalkapalloa välkällä, olikin erittäin ilkeä, ärsyttävä ja outo. )

Hän otti minusta kiinni ja veti mua itseensä päin. Sanoin sille: ”Okei, mä meen vankilaan päästä irti!” Mutta hän ei päästänyt, vaan se veti mua kovempaa itseensä päin. Hän nauroi ja kattoi mua silmiin, mutta mä en. Yritin parhaani päästä pois hänen sylistään ja huusin: ”MÄ MENEN VANKILAAN, PÄÄSTÄ JO IRTI” hän vaan sai mut jotenkin pistämään käteni hänen ”sixbackin” päälle. Sit mä sanoin: ”Anna mun mennä” vielä kerran. Meinasin alkaa itkee, mutta silloin mun luokkalainen ( tyttö ) tuli sanoi tälle kyseiselle pojalle: ”Ei sun tarvii viedä häntä.” ( ja tää tyttö ei siis nähnyt mitään mitä tapahtui )

Hän nopeasti kevyensi otteensa ja pääsin hänen käsien altaan pois. Tämä tapahtuva oli hirveen traumatisoivaa ja se vaikutti muhun koko loppu päivän ajan. Muilla tunneilla hän vaan tuijotti mua ja hymyili. [osa viestistä poistettu]

Se ei ehkä ollut mitään varsinaista ahdistelua, koska hän ei sanonut paljoa mitään, mutta hän ei myöskään päästänyt minua irti kun pyysin ja hän piti minusta tiukasti kiinni ja lähenteli seksuaalisesti minua sanoistani huolimatta. ( Ja ihan vain mulle tiedoksi mulla oli erittäin iso huppari ja housut päällä, niille jotka epäröi siis..)

Mä en oikeesti pysty ajattelemaan mitään muuta, kuin sitä kuinka hän veti minua luokseen ja sai käteni hänen vartalolleen, vaikka sanoin monta kertaa, että hän irrottaisi. Tämä kyseinen poika ei välittänyt yhtään siitä mitä sanoin.

En aio kertoa tästä kenellekään monen syyn takia. Mutta olkaa kilttejä ja kertokaa miten pääsen tästä asiasta yli. Se oli yksinkertaisesti hirveää.

Tytöt olkaa oikeasti varovaisia seksuaalisen ahdistelun kanssa, vaikkei tää välttämättä ollut sitä se tuntui siltä ja se riittää. Älkää antako poikien hallita niinkuin minä annoin koska pelkäsin. Minua pelotti todella paljon. 🙂

Kiitos jos luit tänne asti. Arvostan sitä paljon.❤️

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei 13v tyttö🕸️❤️‍🩹

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

13v tyttö🕸️❤️‍🩹

Hei MLL!

Kiitos huolenpidostanne, mutta en tosiaan tarvitse apua :) Asia on kyllä vakava, mutta se unohdetaan pian. Minulla on kaikki toistaiseksi hyvin. Mutta edelleen.. Kiitos paljon huolenpidostanne❤️

13v tyttö

no minulle kävin myös joku tollanen . odotin kaveria ulkona sitten joku hmalassa oleva mies tulee sanoo olen yksinänen ja kyseli perheestäni. toulloin en tajunnut että hän oli humalainen ja vastasin toduuden mukaisesto. sanoin että mun pitään mennä mutta enpäässyt koska pelkäsin että hän saattaisi alkaa kysymään minne mene ja vaikka seuraamaan. sitten se sanoi että muuta pois pariisiin ja tuli tosi lähelle naamani. pelkäsin mitä kävisi,koska mulla on huono tapa olla silloin sanomaatta mitään koska pelkäisin niin paljon. luulin että hän olisi vienyt minut raiskatttavaksi tai pyytänyt seksuaalisiin tekoin mutta sitten hän vain lähti. se oli pelottavaa. oon sun puolel ja stemppiä. oot tärkee ja hyvä sydämminen ihminen.

Vastaa aiheeseen: Se tuntui seksuaaliselta ahdistelul

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top