Siirry sisältöön
typykkä

oon menossa tänä vuonna seiskalle ja kun en pukeudu massan mukaan jne. Niin mua pelottaa että aletaanko sielä kiusaan tai syrjiin tms.?oikeesti oon varmaan koko kesän paniikissa x.x sitten pelkään että mun nykyset kaverit jättää mut…mulla on tällä hetkellä ns.poikkiksena yks poika joka on mukava jne. Mutta pelkää että kun tulee uusi koulu ja uuden tytöt niin se jättää mut!apua en tiiä mitä teen!!??help kertokaa mulle jotain omia kokemuksianne.. <3:lla tyttö joka pelkää joutua kiusatuksi...

16v jätkä

Muistan kun menin itse seiskalle. Olin iloinen siitä, sillä minua kiusattiin ala-asteella ja yläasteella sain uusia kavereita. Minua kiusataan vieläkin mutta melko vähän koska olen koulun vanhimpia ja muut tietävät että uskallan lyödä (..nykyään myös pojat kiusaavat ”tyttömäisesti” juoruamalla eivätkä osaa tapella n_n) Nuoremmalle tytölle kiusaaminen tietenkin on vaikeampi asia koska ei voi itse aina vaikuttaa siihen. Mutta jos sinua kiusataan erilaisuuden vuoksi, älä välitä! Minua kiusataan juuri sen takia koska olen erilainen. Massan mukana kulkijat usein kuolevat nuorina juuri sen takia koska ovat niin tyhmiä. Esim. tupakoitsijat haluavat vaikuttaa kovilta mutta kuolevat keuhkosyöpään, mopo-pojat kuolevat liikenteessä temppuilemalla koska luulevat osaavansa ajaa ja kiusaajat ärsyttävät vahingossa tyypin joka saattaa hankkia heidät sairaalaan (tilanne on tuttu, sillä monet minua pari päätä lyhyemmät ”kovat” jätkät aukoivat päätään koska luulivat etten tekisi mitään. voit arvata loput). Jos poikaystäväsi jättää sinut, voitte silti olla kavereita (ellei hän ole pinnallinen idiootti joka on kanssasi vain läheisyyden takia -.-). Mieti mitä menettäisit jos olisitte vain kavereita. Voisitte silti viettää aikaa yhdessä. Älä ikinä valitse poikaystävää pelkän ulkonäön tai puhumistaitojen perusteella koska ihmiset osaavat myös valehdella mielipiteistään ja tunteistaan.

[osa tekstistä poistettu]

Nimetön

Nii no joo… Toi on aik vaikeet ku ei oikeesti voi tietää mitä tapahtuu… :// mut ei auta murehtiminen :D kannattaa vaa luottaa et kaikki menee hyvi ja jos sun kaverit jättää sut ni sit sun on kyl parempi ilman niit ;) kuulostaa kliseelt mut oo vaa rohkee ja oma ittes ni kyl se hyvin menee :)) alat vaa heti tutustuu ihmisii! mulle ylä asteen alku aika oli sillee melko vaikeet tai emmä tiiä… Ku en ollu just iha samallainen ja meijän luokka ei ollu mikää paras mahollinen mut sit yläastee loppupuolel meijän yhteishenki parani tosi tosi paljon ja sillo meil oli iha sika hauskaa aina :)) ku kaikki vähä kypsy… :) ja sit jäi ns tosi hyvä maku suuhun koko ylä asteest!

peace & love

sua tullaan kiusaamaan VAIN, jos annat itsesi tulla kiusatuksi. paras tapa välttää tämä on olla sujut itsensä kanssa. yläasteelle meno on ihana vaihe nuoruudessa. kaikki pelot ja epävarma olo katoaa heti ensimmäisen viikon jälkeen kun huomaat että kaikki muutkin yläasteelle menevät nuoret ovat yhtä epävarmoja ja peloissaan uuden koulun aloittamisesta.

Samaa miettivä

Mietin itekkin samaa yläasteesta, mutta parhaat kaverit aikoo kyllä jatkaa samalla luokalla mun kanssa, enkä usko että ne aikois jättää mut. En oo myöskään mikään massa, enkä välttämättä mikään huippumallinnäköinen. Yritän aina vaan uskotella itselleni, että jos joku ei tajua, miten #piip#n hyvä tyyppi mä oon, niin se on siltä iteltään pois. Toimii joskus:)

J3H

Minä olin pikku kylästä, jonka koulussa oli n. 30 oppilasta, ja sitten jouduin kouluun, missä oli yli 300 ihmistä, joten minua jännitti todella paljon.
Minäkään en pukeutunut massan mukana, ja olin aina erilainen luonteeltani, joten minua kiusattiin jonkin verran, joka johti lintsaamiseen. Älä itse lintsaa, vaikka se tuntuukin helpolta, koska kiusaus jatkuu, vaikket olisikaan paikalla sitä kuulemassa.

Mutta älä välitä, yläasteen lopulla minä olin yksi suosituimmista oppilaista minun omalaatuisen persoonan ja pukeutumistyylin ansiosta, ja olen edelleen.

Onnea jatkoon!

kiusattu

Moi! Mua ja mun kamuu kiusattii 6: alus, ja nyt meen seiskalle. Kun oltiin kerran koulus ne tyypit jotka kiusas nii jatko nimittelyy. Se oli viimene pisara nii kerrottii opelle kun oltii kestetty jo kiusaamist yli vuos melkee.
Ny pelkään että sama jatkuu kun meen yläasteelle koska enään ei oo se sama ope joka yritti estää sen. Ei haluttais koko ajan valittaa tai saatais ns ”vasikka maine”. Mitä teen kun en uskalla sanoo niille mitään koska ne vaa alkaa dissaa siit mitä oon ikin sanonu/tehny :( mitä teen?

Nettityyppi

Ite jännitin kanssa seiskalle menoo. Ei mua alettu kiusaamaan, vaikka olinkin kovin outo ihminen. Tosin katseita tuli ja juoruttiin enkä saanut ainuttakaan uutta ystävää. Seiska oli mulle vaikee, koska oon tällänen ihminen. Uskon kuitenkin, että sinun seiskasi menee hyvin ja saat muistella sitä hyvällä. Saat varmasti paljon uusia ystäviä enkä usko, että poikaystäväsi jättää sinua jos oikeasti sinua rakastaa.
Tsemppiä seiskaluokalle ! :)
Terveisin. Kasiluokalle menevä

pelokass

MUakin jännnittää se kun olen menossa ihan uuten kouluun seiskalle en ole käynyt edes tutustumassa siihen niin en yhtään tiedä että minne minun pitää ensimmäisenä mennä.. en halua ottaa äitiäkään mukaan:) ja vielä se pelottaa etttä en saa kavereita sen takia koska olen aika ujo…:(

Seiskalle menossa

Mua pelottaa ihan hirveesti oikeesti seiskalle meno. Mua pelottaa että mua kiusataan koska pukeudun eri tavalla (punk/rock-tyyliin) kun muut tytöt pukeutuvat harmaaseen, mustaan ja merkkivaatteisiin. Sen lisäks mulla on R-vika ja oon lievästi ylipainoinen ja hirveen huonp liikunnassa. Liikkatunnit ahdistaa mua ihan hirveesti, mutta toisaalta helpottaa ajatus että liikunta on sitten erikseen tytöillä ja pojilla, koska ala-asteella pojat olivat niitä pahimpia ilkkujia. Niin ja sitten mopotus. Meidän koulussa on kertomusten mukaan sellainen tapahtuma jossa seiskoille annetaan tehtäviä joita suorittaa koko koulun katsoessa. Ja tän tarkoitus on oikeesti nolata seiskat! Ja mua pelottaa tää koska mulla on huono itsetunto enkä halua muiden nauravan mulle kun en osaa jotakin. Mua pelottaa että tulee joku paha tehtävä jossa saatan itseni naurun alaiseksi. Mun sisko on kertonut esimerkkitehtäviä, jotkut kuulostivat hauskoilta, syödä lakupötkö parin kanssa kumpikin omasta päästä tai kaivaa suulla karkkeja kermavaahdosta. Mutta oli myös pahempia, en todellakaan halua punnertaa tai twerkata koko koulun edessä! Ja tätä päivää ei kerrota etukäteen joten ei voi varautua tai olla poissa, vaan tämä tapahtuu kesken tunnin joten saatat olla levinneillä meikeillä ja märillä hiuksilla loppupäivän.

Vastaa aiheeseen: seiskalle meno pelottaa O.o

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top