Siirry sisältöön
normi nuori(?)

Olen 15 vuotiaa juuri ripille päässyt neitokainen. Seksi ei ole koskaan ollut mulle mitenkään ajankohtainen tai haluttava juttu. Kuitenkin nyt ripille päästyäni on vaan jotenkin ajatukset muuttuneet ja oikeasti haluaisin menettää neitsyyteni.
Myönnän, etten oo koskaan ollut sellanen ”kiltti tyttö”, mutten oo koskaan tehnyt mitään paineen alla, tai muutenkaan mitään lain vastasta (juonut alkoholia, polttanut tupakkaa yms) Mä en halua tuottaa mun vanhemmille pettymystä ja siks oonkin miettinyt, että käyttäydynkö epäkunnioittavasti vanhempiani kohtaan, jos menetän neitsyyteni tämän ikäisenä?
Tiedän ja tunnen olevani valmis ja kykenevä ottamaan vastuun tuosta, eikö mulla ole muuta huolta/mietettä tässä kuin mun vanhemmat.

Nimetön

14 vuotias on todellakin vielä lapsi joten suna mä odottaisin vielä monen monta vuotta, ennen kuin neitsyyden menettäminen olisi ajankohtainen asia.
Kuten sanoit, olet vastuussa siitä mitä teet ja aina kannattaa miettiä oikeasti että oletko valmis ja kenen kanssa sen tekisit? Jonkun otat vaan kadulta ja ehdotat sitä, vai onko sulla esim. poikaystävää jonka tunnet hyvin ja ootte molemmat valmiita tekemään sen?

Joten kehotan sua vielä miettimään, se voi nimittäin tuntua ajankohtaiselta mutta toki se voi olla vaan hormonimyllerrystä jne, ja sen jälkeen voi kaduttaa.
Lisäksi ehkäisy pitää hoitaa tarkasti koska jos joku pettää niin on aina mahdollisuus että tuut jopa raskaaksi.
Nää on kärjistettyjä mielipiteitä ja tilanteita mutta mieti nyt vielä :)

Mutta tsemppiä ja hyvää kesää! :)

.t

Ei Se nyt minun mielestäni epäkunnioittavaa ole, mutta jos olet epävarma, niin voithan odottaa että täytät 16v. jolloin olet suojaikärajan yläpuolella ja sen jälkeenhän asiassa ei pitäisi olla ongelmaa.

Pinja

Oon 15v tyttö ja oon neitsyt.
Ja tietenkin odotan ekaa kertaa mutta mulla on pari juttuu mitä pitäis mun mielestä saavuttaa ainakin ekalla kerralla ettei jää huonoja ekan kerran muistoja niinkuin monella on sellaisia…
Itse haluan että se on mun poikaystävä(ei kaveri tai kukaan muu), ollaan tunnettu niin kauan että tunnetaan toisemme, ja luotetaan
Ja mun pitää rakastaa sitä ja sen pitää kans mua..
Mun edelline poikaystävä kysyi multa että haluanko menettää mun neitsyyden, keksin tekosyyn etten halua koska musta tuntu että se ei oikeesti rakasta mua..no miten kävikään seuraavana päivänä halus erota.. Eli sanoisin että kannattaa miettiä tosi tarkkaan kuka on se ensimmäinen seksikumppani, musta tuntuu kyllä että se ei ole pojille niin tarkkaa mutta useimmat tytöt eivät halua huonoja ekan kerran muistoja :)
Toivottavasti oli jollekkin neuvoa ! :) <3

kkakadu

Eihän tuossa ole muuta ongelmaa kuin herra oikea :)

Sartsu – Verkk@ri

Moi!
Vanhemmat on mun mielestä huono mittari siihen, koska on valmis seksiin… Itse sen tietää ja tuntee, ja jos ei tiedä niin ei hätää, sitä ei tarvitse vielä silloin tehdä. On hyvä miettiä omia arvoja ja ajatusmaailmaa, mutta loppuenlopuksi sitten kun se tilanne tulee, niin sitten vasta tietää onko asiasta hyvä vai huono fiilis. Muista kuitenkin, että milloin vain voi perääntyä. Eikä neitsyyden menettäminen ole sellainen asia, että se tehdään neitsyyden menettämisen vuoksi. Kannattaa olla varma, että se tapahtuu rakkaan, läheisen ja luotettavan ihmisen kanssa.
Ihanaa loppukesää!
-sartsu

Vastaa aiheeseen: Seksi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top