Siirry sisältöön
Poika 06

Onko tervettä harrastaa seksiä 13 vuotiaana jos tuntee olevansa siihen henkisesti ja fyysisesti valmis? Itselläni ei siis ole ketään kenen kanssa voisi harrastaa seksiä mutta kysyn ihan vaan mielenkiinnosta ja jos sattuukin niin että tuleekin joku kenen kanssa voisi panna.

Ei ole tervettä. Epäilen että todella ET ole siihen valmis. Itse olen 13-vuotias tyttö ja en voisi kuvitellakaan harrastavani seksiä vielä ainakaan puoleentoista vuoteen.

Tyttö 05

Totta kai, anna mennä! Mutta muista, että ihminen jonka kanssa aiot panna pitää olla luotattava ja tunnet hänet kunnolla. Ja toinenkin osapuoli on toimintaan valmis. Ja muistakaa sit ehkäisy! Ettei tuu pientä yllätystä tai sukupuoli tauteja!

Kata, verkk@ri

Moi!

En näe mitään syytä sille, miksi ei voisi. Kunhan olet asiasta oikeasti varma ja teet sen turvallisen kumppanin kanssa sekä muistat huolehtia ehkäisystä. Seksi on ihana asia eikä siihen ole mitään oikeaa ikää, koska seksielämän voi/kannattaa aloittaa. :)

ihminen

Itse olen 12 v poika ja alotin seksin 9 vuotiaana kaverin kanssa

Tyttö 14

Ei oikein tervettä, en usko että kukaan tyttö haluaa alkaa jo 13v. Sun kannattaa todellakin odottaa et oot 16 tai yli

Tyttö 13v

Mun mielestä siinä ei oo aibakaa mtn vääröä jos kokee olevansa siihe ite valmis. Kylhä mäki voisin haluta tälläki seksiä mutta ihminen puuttu kenen kans sitä tekisin. [osa tekstistä poistettu] [emme julkaise yhteystietoja]

Tyttö08

On se tervettä!!! Jos olet omasta mielestä valmis ja kumppanisikin niin anna mennä vain! Mutta muista käyttää kortsua.

Soppa

Jos oot valmis nii kättä housuu ja uutee nousuu

13v tyttö joka haluais myös harrastaa seksiä

On tervettä ja haluaisin itekki oon harrastanu 1-2lk mutta en oo sen jälkeen

Tyttö05

Tällee ite ku eka kerta oli 13vuotiaana nii ei siin oo mitää väärää jos itse kokee että on valmis ja se toinenki o koska kumminki jokane kehittyy omaa tahtii toiset o aijemmi valmiit ku toiset

Ja siis se kene kaa olin niin oli sellane kene kaa oltii puhuttu enne sitä että molemmat o valmiita siihe ja haluu sitä ja että voidaa luottaa toisiimme

8 vuotias

Ite oon 8 vuotias tyttö ja haluisin seksiä jo näin nuorena, mutta onko se tervettä? Vaikka mulla ei oo poikkista.

Poika

Moi! Suomen seksi-ikäraja(en muista nimeä tarkalleen) on 16. Mutta jos olet oikein valmis niin anna mennä vaan. Mikäpä minä sitä olen estämään.

Entinen nuori

https://www.vaestoliitto.fi/parisuhde/tietoa_parisuhteesta/tietoa_parisuhdeammattilaisille/asiakastyon_lakitietoa/suojaikarajat/

Suojaikärajaa taisit tarkoittaa. Tossa linkki väestöliiton sivuille.

Eli referoituna, jos alle 16-vuotiaat keskenään haluavat harrastaa seksiä. He voivat niin tehdä. Kunhan molemmat siihen ovat valmiita ja suostuvaisia.
Tästä huolimatta, voin sanoa että kiirehtiminen ei koskaan ole tässä asiassa johtanut mihinkään hyvään.
Vaikka sitä ekaa yhdyntää odottais vuoden kaks, niin ei siihen kuole.
Ja jos sit päättää kokeilla, niin muistakaa nyt sit kuitenkin se ehkäsy. Se niin helposti unohtuu siinä pikku kiimassa. Se on meinaan nuoruus ohi siinä kohtaa kun pulla on uunissa. Ja lapsen kasvattaminen persaukisena ilman duunipaikkaa on hankalaa.

13-vuotias tyttö

No siis joo anna mennä vaa, jos oot ite ja kumppani valmiita. Itekki menetin neitsyyden 13-vuotiaan ja nii tota ei siin oo mitää väärää. Muistakaa vaa ehkäisy!

Vastaa aiheeseen: Seksi 13 vuotiana

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top