Siirry sisältöön
JÄnni

…mulla on hyvä poikaystävä. Aloimme kylläkin seurustelemaan vasta vähän aikaa sitten. Tunne pojan jo hyvin koska olemme olleet tätä ennen hyviä ystäviä noin puoli vuotta. Poikaystäväni on jo menettänyt poikuutensa ja minä olisin jo valmis seksi elämän aloitukseen. Olen miettinyt sitä ja tiedän että olen valmis. Ainut ogelmani on: kävin gynegoligoilla koska tamppooni ei ole asettunut hyvin. Gynellä sain tietää että minulla on ”tiukat” seinät ja immenkalvo on aika paksu ja kireä. Tämän takia yhdyntä ei luultavasti onnistu ellen tee leikkausta missä kalvo halkaistaan. Operaatio kestää vain noin 10 minuuttia. Minä tietysti haluisin tehdä operaation mahdollisimman nopeasti ja ottaa sen pois alta, mutta isäni on eri mieltä. Juttelin asiasta isänni kanssa ja hän sanoi että mikä kiire minulla muka on? En viitsi puhua suoraa asiasta että haluisin aloittaa seksi elämän joten paikka on hankala. Äitini kyllä onneksi ymmärtää ja sanoi että hän on myös sitä mieltä että minä olen oikeutettu vaikuttamaan päätökseen enemmän kuin isäni. Isäni kyllä sanoi että hän ymmärtää ja näin mutta kun minulla on kauhean ahdiastunut olo koko ajan. Entä jos poikaystäväni ehdottaa seksiä? Mitä voin sanoa koska olisin valmis mutta en voi koska se tuotrtaisi liian isoja kipuja. Mitä voisin sanoa isälleni?

Nimetön

Älä hyvä ihminen harrasta seksiä nuorena! Ensinnäkin seksi on tarkoitettu avioliittoon. Tätä eivät monet ihmiset muista. Miksei teille riitä hyväily vaatteet päällä? Kirjoitusasustasi päätellen olet suhteellisen nuori, joten oikeasti, älä pilaa yhtä elämäsi kauneimmista asioista hyppäämällä sänkyyn!

Jos poikkiksesi ymmärtää sinua, hän ei tuputa. Jos ei ymmärrä, suhteenne tulevaisuus on lähes 100% varmuudella tuhoontuomittu.

Elä vielä, elä vielä! Ymmärrät itsekin myöhemmin miksi!

Yep!
Ja onko se mies vai poikaystävä?
NEITSYYTTÄ arvostetaan myöhemmin, vain panomiehet sanoo että äkkiä se pois. Koska ne haluaa vaan päästä ”korkkaamaan”….
Voi niitä tyttöparkoja…
Meijänkinluokalla yks 14v pyöräytti penskan

Kun ovi ensi kerran avataan, se on avoinna. Ja minulle on tärkeää onko tyttö maannut yhden, ei yhdenkään vai kymmenen miehen kanssa
16v on suojaikäraja ja yli 20v ei saisi mielestäni olla sillai alle 18v kanssa jne.

94t

En tiedä kuinka vanha olet, mutta ei sinulla ole vielä mikään kiire ja olette vasta puolivuotta tunteneet. Kannattaisi odottaa ainakin siihen asti että olette seurustelleet sen puolivuotta.
Jos olet alle 16, niin en suosittele sua aloittamaan seksielämää.
Jos poikaystäväsi ehdottaa seksiä, niiin sanot hänelle asian suoraan.

Nimetön

Jos todella haluat seksiä poikaystäväsi kanssa ja olette valmiita, niin ei se sun isälles kuulu mitenkään. Sano isälles että haluat leikkaukseen ja piste, onpahan valmis sitten kun haluat aloittaa (;

Nimetön

ei ny millään pahalla mut miks kysyä tommosta, SÄ määräät omasta ruumiistas, ole natsi jos haluut, ole homoseksuaali jos haluut, ole uskovainen tai ateisti, ole iha mitä vittu haluut aina on joku sua vastaa ja aina joku sun kannalla. Ketään ulkopuolista (ei pitäis) kiinnostaa sun elämä, kenelläkään ulkopuolisella ei pitäis olla sanottavaa (toki faias on osa sun elämää ja täten vaikuttaa jotenkin) tee mitä haluut, kanna vastuu, ole rehellinen.

(suosittelen kyl puhumaan jonku kaa, mut sä päätät lopulta)

!!!! NO NO NO !!!!

sääntönumeroyksi
et ole valmis jos sun täytyy kysellä sitä muilta
mieleipiteen on
ELÄ ALOTA SITÄ VIELÄ!

Vastaa aiheeseen: Seksi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top