Siirry sisältöön
f0x1d3

Tuntuuko anaali seksi hyvältä, onko se terveellistä? :o

jani96

en mä vaan tiiä mut haluisin kokeilla sitäkin niinku paljon muutaki mut kaikkee ei voi/saa tehä

….???

mitä tarkoittaa anaali seksi???

Made

Se on persepanoa hermanni

jani96

persepano

pöö

No anaali on ihmisen peräaukko ja anaali seksin voit sitten jo arvatakkin :)

heh

Se on ihana tuntosta<3 Nauttikaa sitä sit ku pääsettä jonkukans

J3H

Alussa käy kipeää, siksi on tärkeää tehdä sitä jonkun kanssa, jonka seurassa tuntee olonsa turvalliseksi. Muistakaa käyttää likuvoidetta ja kondomia. Mutta älä huoli, siitä oppii nauttimaan, jos ei, sitten ei tee sitä.

Anaaliseksi, kuten mikä tahansa seksilaji, on terveellistä, kunhan vain muistaa käyttää ehkäisyä, ja toimia oman ja toisen tunteiden mukaan.

Pietä hauskaa. :)

na-na

Auts. Tyttönä kerron että sattuu ainakin omalla kohdalla ihan helvetisti. Mutta varmaan tietysti vaihtelee eri ihmisillä :)

jaaa a…

Terveellistä? :D no, ei se nyt vaarallista ainakaan ole. ei voi tulla raskaaksi. oon tyttö ja voin sano että ite en nauti siitä yhtään. monta kertaa on tullu kokeiltua mut ääh ei se vaan tunnu yhtään hyvältä, jätkä kyllä nauttii! Ei olla harrastettukkaa pitkiin aikoihin koska mulla meni totaalisesti halut kun viime persepanon jälkeen ripuloin veristä ja spermasta paskaa. hyi vittu…

Nimetön

no mä oon kerra kokeillu ja oli kyl aika kivuliasta[osa tekstistä poistettu] en usko et olis kyl muutenkaa mitenkää hyvän tuntosta mä en ainakaa haluu enää kokeilla:D 16v tyttö

Vastaa aiheeseen: Seksi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top