Siirry sisältöön
Tyttö

Okei, en koskaan oo uskaltanut puhuu tästä, kun kaikki aina katsoo mun ikääni ja alkaa marmattaan et oon liian nuori puhumaan tästä aiheesta. Nyt näin anonyyminä tää kuitenki onnistuu. Huoli pois kuitenkin, olen ainakin omasta mielestäni sallittu puhumaan tästä.

Siis seksi ahdistaa. Koska pelkään, etten kiihotu. Mua yököttää vastakaisen sukupuolen keho, mutten taas kyllä omasta sukupuolestanikaan välitä. Kaikki sanoo, että seksi on nautinnollista jne, itse ajattelen sen lähinnä etovana.

Mua on hyväkskäytetty kerran vähän lievemmin, mua on houkuteltu autoihin ollessani joku 10-13, ja muhun on koitettu käydä käsiksi. Mun kehoo on haukuttu enkä tunne itteeni hyväks alasti, ja mua itkettää mun keho, enkä voi kuvitella että joku kiihottuisi minusta. Pienenä mut nappas joskus pedofiili mukaansa (siitä ei sen enempää, edelleen on kipeä muisto) ja sitten mun kaikki kolme poikaystävää on jossain vaiheessa joko painostanut/väkivaltasesti pakottanut mua tekeen juttuja mitä en halua, joiden syystä poliisikin on ollut mukana.

Näiden juttujen takia en uskalla edes hankkia poikaystävää, koska pelkään että sitten pitää heti harrastaa seksiä, enkä osaa, halua, en kiihotu enkä nauti. Mitä mun pitäis tehdä?? tää pyörii mun päässä joka ainut, ainut päivä. ja aina illalla…

.

Voi sua!
Odota vain rauhassa ’sitä oikeaa’, joka ei painosta seksiin tms.
Kun löydät sen oikean, kaikki pelaa varmasti hyvin.
Koeta kestää!
(olipas musta taas paljon apua…)

Vastaa aiheeseen: Seksi ahdistaa…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top