Siirry sisältöön
transjäbä

Olin siis pidemmän aikaa poikaystäväni luona, viikon yhteensä. Ollaan molemmat transsukupuolisia poikia, (eli fyysisesti tyttöjä mutta tunnetaan olevamme poikia) ja harrastimme seksiä. Se oli ensimmäinen kerta, kun olin kenenkään kanssa niin intiimisti, eikä tapahtuma kaduta lainkaan. Ainut mikä mietityttää, on se että etenimmeköhän liian nopeasti? Ollaan oltu vasta reilu kuukausi yhdessä. Mua ei kaduta, ja poikaystävänikin sanoi että hänelle tämä oli ihan ok. Uskon että suhteestamme tulee pitkä ja luotan ja rakastan kumppaniani.

Onko teillä mielipiteitä tästä? Olenko ainoa?

Azzie

Suomessa on tietty tietyt lait seksin suhteen, mutta niiden puitteissa mielestäni jokainen on vapaa harrastamaan seksiä kun siltä tuntuu. Jos sinä ja poikaystäväsi koitte olevanne siihen valmiita, kaikki meni hyvin eikä kaduta, niin mikäs siinä. On teidän kahden asia, miten nopeasti tai hitaasti menette.

Poika12v

Juttu siis oli niin että olette fyysiseti tyttöjä mutta tunnette itsenne pojiksi? En tiedä mikä on teidän molempien ikä mutta jos olitte valmiit siihen ja luotitte toisiinne niin kyllä mä uskon että se on ok. Kaikki etenee omalla tahdillaan. Hyvää jatkoa teille!

Vastaa aiheeseen: seksi, ensimmäinen kerta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top