Siirry sisältöön
NimetönGirl

Oon 12v tyttö. Mua ahdistaa seksi ja seksuaalisuus. Ahdistun jos joku puhuu siitä tai silleen. Toisaalta seksi kiinnostaa. Vaikka osittain ahdistaa ihan vitusti. Olisi kivaa joskus(aikuisena)tehdä seksiä ja rakastella omaa kumppaniaan, mutta toisaalta se tuntuu vieraalta ja ahdistavalta. Olen lukenut kaikki seksiin liittyvät asiat( joista aina ahdistun)
Mä en ymmärrä miksi seksiä pitää harrastaa? Eikö se ole ensisijaisesti lapsentekoon kuuluva. Ei viihteeseen. Mulla on ihan sikana ristiriitaisia tunteita. Toisaalta en ymmärrä jatkuvasti seksiä tekeviä pareja, mutta toisaalta niiden rakkaus ja seksin intohimo viehättää.
Sitten vielä tää homous!!
Tuntuu että en hyväksy transihmisiä, homoja tai Bi-seksuaaleja. Eikö voisi olla vaan naisen ja miehen välinen liitto ja seksi. Miksi yhtäkkiä pitää olla joku muu kuin oma sukupuoli!??
Samalla tyttö-tyttö ja poika-poika suhteet ahdistaa. Olen nähnyt kuvia ja videoita missä samaa sukupuolta olevat pussailee tai hyväilee toisiaan, se ahdistaa!!!
En tiedä miksi en hyväksy muunsukupuolisia.. ehkä se tuntuu niin vieraalta ja väärältä mun mielestä. Onko oikein olla tätä mieltä, että en siis hyväksy homoja, trans tai Bi-seksuaaleja? Miten pääsen siitä, että seksi ahdistaa? Mutta toisaalta viehättää<3
Vastatkaa pliis!! Odotan koko ajan!!<3<3<3 PS. En ole itse parisuhteessa. En ole harrastanut seksiä.
Moikkuu!!

Siiiiika :D

Saa olla sitä mieltä, etteikö jotkin seksuaaliset suuntautumiset tunnu.. no.. järkeviltä! Ei se haittaa, kunhan et heitä ala syrjimään. Mulla on kans sama että seksi ajatuksena tuntuu kivalta mut samalla ahdistaa.. Varmaankin ainoa tapa miten saada selville pitääkö seksistä, on tietty, testata sitä :D

T: 13v poika

Meikä mandoliini täällä taas

Muaki kiinnostaa ja ahdistaa samaan aikaan, itte kuulun osaan pridee jonka takii mun mielestä olis kiva jos ihmiset supporttais, mutta eihän sille voi aina mitään ja se on ihan ok kunhan silti kohtelee heitä ihan ku heteroita tms. :)

No älkää *** kattoko niitä videoita, jos ne ahdistaa. Siis ihan oikeesti. Anteeks jos kuulostan agressiiviselle, siis tosiaan saa olla kiinnostunu, mut 12-vuotiaana ei nyt sinänsä tarviis vielä miettii seksiä jne :)

Vastaa aiheeseen: Seksi… Homous!!! Ahdistaa.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top