Siirry sisältöön
L [nimimerkki muutettu]

olen kiinostunut miten sekkksi tapahtuu
oon 11

[osa viestistä poistettu]

13v tyttö

No sanoisin et hyvä jos kiinnostaa mut oot mun mielestä vähän liian nuori kuule mitä se on. Kun oot 13v nii sit ois hyvä jo tietää jotai.

Ketsuppi

En oo pätevä ihminen opettaa ketään seksistä, ja oikeesti suosittelen puhuu aiheesta huoltajien kanssa! Ja no, seksi on muutenkin tosi monipuolinen asia, ja se tarkottaa eri ihmisille eri asioita. Keskiössä seksissä on kuitenkin seksuaalinen mielihyvä. Seksiä voi harrastaa yksin, kahdestaan tai ryhmässä. Seksiin voi liittyä ajatuksia ja/tai koskettamista.

Netistä löytyy paljon tietoa seksistä, mutta osa siitä ei ole luotettavaa. Jos käyttää nettiä lähteenä, kannatta siis miettiä tarkkaan onko sivusto luotettava. Esimerkiksi täältä Nuortennetistä muistaakseni löytyy tietoa seksistä, ja se on ainakin luotettavaa. Ja kannattaa muistaa, että porno ei anna realistista kuvaa seksistä (tästäkin aiheesta löytyy luultavasti Nuortennetistä lisää).

Jos ei uskalla puhua aiheesta vanhemmille, koulussa aiheesta opetetaan 5 ja 6 luokilla kai jonkin verran. Ja tietenkin kouluterkkarilta voi kysyä lisää! Tai miks ei vaikka omalta opettajalta.

Jos törmäät johonkin epämiellyttävään liittyen seksiin, kannattaa siitä rohkeasti kertoa vanhemmalle, terkkarille, muulle aikuiselle tai täällä Nuortennetissä! Toivotaan että tällaiselle ei kuitenkaan tule tarvetta :)

Vastaa aiheeseen: seksi kiinnostaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top