Siirry sisältöön
tyttöjokaeiuskallasanoamielipidettään

Mun poikaystävä ehottelee mulle että harrasitaisimme seksiä, mutta en ole varma olenko valmis vielä sillä en tiedä onko se normaalia sillä olen VASTA 13 vuotta. Olemme monesti yhdessä puistoissa ja poikaystäväni luona. Ythenä päivänä kun olimme hänen sängyllään pussailemassa & poikaystäväni ehdotti että voisimmeko harrastaa seksiä juuri nyt, en uskaltanut sanoa mitään muuta kun keksin tekosyyn että pitäisi lähteä kotiin, koska en TODELLAKAAN OLLUT VALMIS TEKEMÄÄN SITÄ JO TÄSSÄ IÄSSÄ. En uskalla enää alkaa poikaystävääni sillä pelkään että hän haluaa tehdä sen juri silloin, aina kun hän soittaa hylkään puhelun enkä vastaa hänelle facebookissakaan koulussa yritän vältellä häntä mutta kohta hän varmaan jättään minut koska emme ole jutelleet viikkoon. MITÄ MUN PITÄS TEHÄ!?!? pitäskö mun sanoo sille suoraan et en halua seksiä vielä vai mitä mun pitäs tehä APUA!

Ansku

Sano suoraan!
Tai sinuna en ainakaa suostuis mihinkään..

lili

Sanot sille poikakaverilles et et oo valmis. Jos se oikeesti välittää susta ja rakastaa sua, se kyllä kestää odottaa niin kauan ku sen pitää. Jos se ei pysty, nii turhaan oot aikaas siihen tuhlannu.

moikkelis

Sano suoraa sille että ei käy. Omat rajat on kaikkien pitävä.

minttu

sano suoraan jos et ole valmis, ei sun kannata vielä tossa iässä suostua seksiin, oot kuiteski sen verran nuori ja paikatkin kehittyy sulla ( henkisesti ja fyysisesti, joten malttia asian kanssa ja sano suoraan ei jos, et ole valmis :)

;D

Musta et oo liian nuori seksiin ku itehän ihminen tietää millo on valmis. mut jos et oo valmis ni ei kannata ainakaan vältellä sun poikakaveria. ku sit se suuttuu ku ei tiiä miks välttelet sitä jne. kantsii vaan puhua suoraan vaan ;D

16v

Sano ihan suoraan, ettet oo valmis. 13v on muutenkin (ainakin omasta mielestäni) harrastamaan seksiä vastuullisesti. Oman poikaystävän kanssa ollaan seurusteltu neljä vuotta ja vasta nyt ollaan alettu harrastamaan seksiä. Poikaystäväni ei IKINÄ yrittänyt painostaa mihinkään kun puhuimme asiasta. Puhuimme alusta alkaen suoraan kaikesta, joten ei ole ollut tuollaisia tilanteita. Jos poikaystäväsi TODELLA välittää sinusta, hän kyllä ymmärtää eikä myöskään painosta, jos sanot, ettet ole valmis. :)

Koita puhua asiasta poikaystävällesi!

Vastaa aiheeseen: Seksi ongelma

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top