Siirry sisältöön
killerkake123

Olen seurustellut kuuman naisen kanssa 2 kuukautta hän on minua 4 vuotta vanhempi rehellisesti sanottuna en pidä hänestä. Me riitelemme paljon mutta jos jätän hänet niin olen yksinäinen. Pahinta on, että olen tytön kanssa koska saan häneltä seksiä ja tunnen itseni arvokkaammaksi muiden saurassa. Samaa aikaa tunnen vetoa ” aitoa rakkautta” ujoa yksinäistä tyttö kohtaan uskon että jos seurustelisin hänen kanssaan niin minusta ei pidettäisi!

mäpö

Minä olen seurutellut 4 kuukautta poikaystäväni kanssa. Rakastan häntä todella, mutta emme harrasta seksiä joka harmittaa minua. Joskus kun olemme riidelleet menen tapaamaan muita poikia ja joskus myös päädyn heidän kanssa sänkyyn. Olen tullut siihen tulokseen että pelkkä seksi on parempi vaihtoehto.

minttu

ite kyllä sanoisin että aito rakkaus :) jos ihmiset ei tykkää susta sen takia että seurusteles, haluamas tytön kanssa, vika on niissä eikä sussa tai tytössä :) elikkä yritä rohkeasti ihastuksesi kanssa äläkä ajattele mitä ihmiset ajattelee susta/asiasta :)

Hmm…

Tuohon edelliseen, että 4kk ei kyllä ole todellakaan paljon, ja ymmärrän täysin poikaystävääsi. Itse rakastan omaa poikaystävääni valtavasti, enkä voisi kuvitellakaan pettäväni häntä vaikka emme seksiä harrastaisi. Joten ainakaan oman kokemukseni perusteella et kyllä ole ainakaan rakastunut häneen.

Vastaa aiheeseen: Seksi vai aito rakkaus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top