Siirry sisältöön

Seksiä ehkäisyllä poikkiksen kanssa yhdessä. Vain tytöt!!!

Miss19

Onneks edellis päivänä, mutsi ei nähny eikä kuullu. Mutsi siis ei käy röissä, kpska hän pienenä sai yhden jutun. Jonka takii ei voi sit käydä töissä, en kerro eikä mun tarvii, sillä se se oli ihan kaamee juttu, ku mulle sanottii siitä. Et sillee, me poikkiksen kans siis käytettii ehkäsyy. Paotsi et tais mennä rikki tai joku pielee, ku muka oon raskaana. Täytyy tänää tai ylihuomenna mennä terkkarille ja kysyy apuu, en voi tej näin. Täytyy kysyy jos sais avoetin, sillä en tiiä et onks muka muuta sit ku abortti. Mut kertokaa omii kokemuksiinne tytöt, kertokaa itestänne vähän. Itse olen 13 ja tyttö, Lotta [nimi muutettu] on mun bestis. Ootte varmaa nähny sen, ja nii. Meil on viel yksi yhteinen kaveri, ja sit ei muuta siitä. En asu varakkaassa perheessä, mikä on ärsyttävintä. Aijon 17 vuotiaana muuttaa omaan kämppään, tykkään musiikista. Aijon ruveta ratsupoliisiksi, djksi ja sitte tutkii paranormaaleita ilmiöitä. Ja sit hävittää niitä. Et tää on mun suunitelma, oaitsi pari lisäystä sitte. Aijon muuttaa ehkä yhteen sen pojan kanssa, ja ehkä hakkii 2 tai 4 lasta. Sen takii et niil tulis hyvä elämä, ja et mä tykkän hoitaa välillä naapurin lasta. Ja tarkotan sil hoitamisel, et siis vahdin sitä ja leikin sen sen ka ssa, ja tällasta. Eilen siis hoidin sitä, ja edelliseilisestä yks pöivä pois nii silloi. En siis viel yötä siel sen kanssa nulu, mut päivällä sitte. Ei muutam kertokaa ittestänne samantapasii juttui, ku mä siis kerroin ittestäni näitä.

Ps. Olis kiva saada saman ikäsistä, teist tytöist vaik lisää kavereita, ku mul siis on nyt vaa pari. Olis kiva jutella kaikesta, ja vaihtaa sähköpostaja, nii voitais jutella enemmän.  En jalsa aina silti olla kavereitteni kanssa, koska ne ei aina ehdi olla mun kanssa siis. Ne ehtii vaa olla aika harvoin, välil voi olla kuukausi välissä sillä välillä kummatkaa ei ehdi olee.

[Paikkakunta-tiedot poistettu, lue keskustelupalstan ohjeet: https://www.nuortennetti.fi/nuortennetin-keskustelupalstan-ohjeet/ :) ]

yläkoululainen

Miksei pojat voi vastata? Minä tiedän yllättävän paljon terveystiedosta ja sellaisesta. Voit tehdä abortin, jos 12.raskausviikko ei ole vielä meneillään. Abortin voi tehnä sairaalassa kaavinnalla tai abortin voi tehdä lääkkeillä. Jos on jo meneillään 12.raskausviikko, voit antaa lapsen adoptoitavaksi tai kasvattaa sen itse.

Vastaa aiheeseen: Seksiä ehkäisyllä poikkiksen kanssa yhdessä. Vain tytöt!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top