Siirry sisältöön
11v tytsyyyyy :Dd

Kertokaa tarinoita tai miten sen teette

Kylänauta joka tykkää servata🥩🥓

Sä oot vasta 11…

vanhempi poika

en ole ehkä ihan se henkilö kenelle tää on tarkotettu muttah vastaanpahan silti :D

oon siis 14v poika. kannattaa ite miettii että mitä kannattaa tehä 11v ikäsenä, että ainakaan pano ei oo vielä se keskeisin asia seksissä mietittäväks. mutta siihenkin kyllä tulee varmasti aika jos niin päätät. itsetyydyttämises kannattaa muistaa että ei tee mitään semmosta mistä et tykkää tai mikä ei tunnu hyvält. ainakaan semmonen joka sattuu. myös paikka ja aika kannattaa miettii että ei ole ehkä se suotuisin aika runkata kun on vanhemmat kotona, tai vaikka julkisissa paikoissa. runkkaaminen on semmonen asia, mist itse saa päättää mitä tekee ja mitä ei tee.

en kauheesti tiiä miten tytöt runkkaa kun oon poika. muttah eiks yleensä tytöt runkkaa vaikka sormilla, suihkussa tai hammasharjalla(ei ehkä järkevin tapa?). mutta pääasia on varmaan se että saa hyvän olon ja mahdollisesti orkunki, ja hygienia ja järkiki kannattaa pitää messis kokoajan.

Girlie12v

Mulla on ovessa lukko. Eli jos ovi on lukossa niin olen vähissä vaatteissa eli vaihtamassa vaatteita tai itsetyydyttämässä. Tämän myös muut tietää. En turhan takia lukitse ovea.
Yleensä eka hieron alapäätä pikkareitten läpi sitte riisun itteni ja teen sitä samaa. Pyyhin sitte itteni talouspaperilla tai menen vessaan ja käytän bideetä.

H0rnyg1rl

En osaa itsetyydytykseen antaa vinkkejä muutakin että sormilla ensin tutustut ittees. Seksiä sun ei tarvi vielä miettiä, [osa viestistä poistettu] mut seksis eka esileikki ja riisuutuminen. Sit voi kokeilla eri asentoi ja eri tapoja (esim. Suihin ottaminen tai 🐶) kaikki on kiinni susta ja siitä kenen kaa seksiä harrastat. Kummallakin pitää olla hyvä luottamus toista kohtaan! Ehkäisy on kans toinen asia jota ei kannata unohtaa. Se on pieni vaiva käyttää kumia. Mut toivottavasti oli jotain apua ja kysy ihmees jos haluut tietää viel jotain💕

Vastaa aiheeseen: Seksiä ja itsetyydystä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top