Siirry sisältöön
Random tyttö

Kertokaa tänne pahimmat mokanne ja sit miten alotatre panee kun en oo koska aiemmi tehny

Poika15

No mun moka menee aikalailla alkujännityksen piikkiin mun kumppania jännitti tosi paljon ja oli se alus vähän semmosta säätöä. Ja se alkaa yleensä silleen pussailulla jne semmosella ja sit ku molemmilla on suostumus ja yhteisymmärrys edetä pidemmälle niin sit ruvetaan riisuun jne jotkut puhuu siinä aikana toisille ja toiset on hiljaa, ja sit ennen penetraatiota on yleensä esileikki että saa molemmat niinku ns oikeeseen tilaan eli kiihottumaan ja sit se alkaa ja sen vaiheen varmaan tiiät.

Poika15

Mulla on yks semmonen pieni moka, jos sitä mokaksi voi kutsua. No mut siis oli meiän molempien eka kerta hommissa ja sit alkujännitys oli aika paha niin oli aika vaikeeta päästä siihen oikeeseen moodiin että molemmat ois itse varmoja omasta tekemisestä. Mutta sun toinen kysymys, Se yleensä alotetaan pussailulla jne sit alotetaan riisuun ja sit ku on vaatteet pois niin on esileikki jossa koitetaan saaha molemmat kiihottumaan että hommat hoituu jne, ja sit laitetaan kondomi ja ruvetaan itse hommiin.

Tyttö 11

Haluuko joku kiltti tyyppi kertoo mulle seksistä ku haluun kuulla millasta se on ja voitte kertoo omii kokemuksii ois ihanaa kuulla❤️

Poika15

Mulla eioo mitään erityistä seksimokaa, mut eka kerta oli kyl vähän ”huono” kun oli niin kova alku jännitys ja vaikeuksia saada sisälle ilman että sattuu, mutta se on luonnollista. Se alkaa yleensä pussailulla jne ja sit ku molemmilla on suostumus nii ruvetaan riisuun vaatteita ja sit on aluks esileikkejä että molemmat kiihottuu niin on helpompaa, kun pojan penis on kova ja tytön emätin märkä. Sitten voi alkaa hommiin.

Vastaa aiheeseen: Seksimokat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top