Siirry sisältöön
mietiskelijä

Moi, kysyisin ihan yleisesti että haittaako jos kumppani haluaakin jättää seksin kokonaan avioliittoon? Itse olen sen verran kristitty että mieluiten jättäisin sen avioliittoon. Jättäisittekö kumppanin jos se haluaaki jättää seksin avioliittoon? Siis ihan sama ootko tyttö tai poika nii laita oma mielipitees. En uskalla aloittaa seurustelemista kun pelkään että se loppuu siihen, että kun kumppani haluaisi seksiä nyt eikä vasta avioliitossa. Vastatkaa pls :/

Nimetön

Moi.

Mua ei ainakaan haittais, oon itse kristitty poika ja ymmärtäisin hyvin jos kumppani olisi tuota mieltä :) En tietenkään jättäisi toista, ajattelen itsekin samoin. Olen miettinyt joskus miten kumppani reagoisi omalla kohdallani, aivan kuin sinäkin. Ajattelen kuitenkin että jos seurustelu siihen kaatuisi, ettei toinen saa heti seksiä, niin ei se muutenkaan kestäisi. Aivan yhtä hyvin voit löytää samanhenkisen kumppanin :)

Halaus! =)

Arttu

Kyllähän se aikamonelle on tärkeä asia seurustelussa, itse ainakin koen sen että jos ei seksiä aijota harrastaa lainkaan niin sama olla silloin vain kaveri.

Hihhuli

No siis ollaan nykyisen tyttöystäväni kanssa sovittu että swksi jää avioliittoon. oon siis 16v. Itse oon sitä mieltä että seksi kannattaa jättää avioliittoon oli kristitty tai ei. ei se toki mua haittaa jos jotkut muut ajattelee toisin :)

Nimetön

Minä luulen, että jos löytäisin elämäni rakkauden ja hän haluaisi odottaa avioliitton, se on ihan ok asia. Kyllä minä jaksaisin odottaa, jos toisesta tarpeeksi pitää.

0Narskujuusto0

Mun mielestä seksi periaattessa kuuluuisi muutenkin aikuisten puuhaksi, miten väärässä olen? Itse olen kristitty tyttö, ja en ees haluais seksiä mitenkää nuorena yms toisinkun jotkut tekee sitä tyyliin 12 v :C
T. tyttö 13v

Vastaa aiheeseen: seksin jättäminen avioliittoon

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top