Siirry sisältöön
huolestunut

oon yläasteikäinen tyttö ja mua on alkanu vähän ahistamaan että voiko mulla olla seksiriippuvuus? en oo siis ikinä ollut yhdynnässä mutta haluaisin jo sitä ja itsetyydytän melkein joka päivä noin 1-3 kertaa. tuntuu välillä että oon niin sanotusti jo koukussa siihen ja luin netistä että seksiriippuvuuden oire on ”pakonomainen itsetyydytys” joten voiko mulla olla se? joskus jos yritän olla itsetyydyttämättä mulla tulee vaan isompi tarve siihen ja sitte sorrun aina vaikka en haluaisi. oon tosi huolestunut ja haluaisin vastauksen myös ylläpidolta.

sipuli

Itsetyydytys on täysin normaalia. Ole huoleti, tuo on ihan normaalia.

Pelokas tyttönen

Hei et oo ainut. Muakin huolestuttaa sama asia. Oon oikeestaan vasta aloittanut yläasteen enkä haluaisi olla epänormaali. Mutta luulen että se on tässä iässä normaalia. Luin netistä että varhaisnuori saattaa tyydyttää ittensä monestikkin päivässä. Tää on eka kerta kun puhun tästä jollekkin.

14v tytsy :)

Eipä sinulla ole hätää!
Mäkin oon käsillä ja kun menkat alkoi vitosella niin kutosella opin itsetyydytyksen. Käytin aluksi turvallisia taktiikoita kuten hypnoosia (tyhmää, tiedän). Mutta sitten vähitellen siirtyy on tutkiskelemaan vartaloa tarkemmin ja aloitin kunnon itsetyydytyksen.
Kyllä siihen alkuvaiheessa koukkuun jää ja se saattaa varmasti alussa huolettaa. Mutta varsinaista hätää ei oikeasti ole. Tuollaisissa taudeissa sitä voi tehdä vaikka 20 kertaa päivässä eli todella paljon. Monelle kolmekin kertaa voi olla normaali päivänsaanti.
Mulla ainakin oli vähän aikaa paniikkia siitä mutta nyt ei enää, saatan itsetyydyttää joka toinen päivä. :)

Vastaa aiheeseen: seksiriippuvuus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top