Siirry sisältöön
Help me

Olen 12 vuotias tyttö ja pidän tytöistä ja pojista mutten ole varma olenko bi vai Pan. Samalla vaikka saatan tykätä tytöstä niin se ahdistaa minua ja ajattelen että suhde tytön kanssa olisi ällöttävä vaikka oikeasti voisin seurustella tyttöjenkin kanssa tähän mennessä kaikki suhteeni ovat olleet poikien kanssa ja tälläkin hetkellä olen suhteessa pojan kanssa. Haluaisin olla joskus ehkä jopa tytön kanssa suhteessa mutta en tiedä miten saan sen ällöttävän tunteen pois

Panseksuaali tyttö täällä myös

No hei!
Olen itse panseksuaali näin virallisesti (vaikka kutsunkin itseäni biseksuaaliksi nykyään).
Tämmöset tilanteet voi olla hieman kinkkisiä, mutta ne kyllä selviävät ajan kanssa. Itsekin aloin seksuaalisuuttani miettimään 12-vuotiaana!
Seksuaalinenhan suuntautuminen tarkoittaa sitä, kenen kanssa voisit harrastaa seksiä. Eli jos voit esimerkiksi kuvitella harrastavasi seksiä tyttöjen ja poikien kanssa niin olet biseksuaali. Panseksuaalit voivat harrastaa seksiä kenen kanssa tahansa, sukupuolesta riippumatta.

Mutta jos seksi tuntuu oudolta, voi myös harkita romanttista suuntautumista. Jos olet biromanttinen, voisit olla suhteessa ja suudella tyttöjä sekä poikia. Panromanttinen voisi rakastua tai olla suhteessa kenen kanssa tahansa sukupuolesta riippumatta.

Loppujen lopuksihan, sinun oma seksuaalinen/romanttinen suuntautuminen on sinun päätettävissä ja tiedostettavana! Kuvittele vaikka erilaisia tilanteita tyttöjen kanssa, tuntuisiko se normlilta vai ei? Jos tulee ällö olo kummistakin, ei ole paha asia myöntää olevansa hetero. Kyllä mäkin pojista tykkään enemmän kuin tytöistä, mutta kyllä itsekin voisin tytön kanssa olla suhteessa.

Toivottavasti tämä auttaa hieman!

Azzie

Ennen kuin miettii suuntauksien eri nimiä, kannattaa miettiä, mikä sopii ja tuntuu luontevalta itselleen. Jos suhde tyttöön tuntuu ällöttävältä, harvemmin sitä saa erikseen pois, sillä silloinkin se olisi mahdollisesti vain jonkin asian kieltämistä itseltään. Kannattaa mennä sen mukana, mikä sopii itselleen parhaiten, asiathan voivat muuttua. Seurustele sellaisten henkilöiden kanssa, joihin tunnet vetoa, ei kannata turhaan miettiä liian paljon. Jos tytöt tuntuvat juuri nyt liian ahdistavilta tai ällöttäviltä, mene sen mukaan, mistä tulee hyvä olo.

Häh

Miks täs näkyy et viestei o neljä vaik niitä on vaan yks ja seki on alotusviesti?!

Mrthomska

Pleikkari

Nimetön

Moikka itse olen biseksuaali mutta nimitän itteäni enemmän aseksuaaliksi. Olen itse jo 16v mutta tuo on normaalia. Itselläni oli sama 11vuotiaana. Mutta anna ajan vaa kulua se tulee aikanaan ja jos kerran tykkäät molemmista niin mieti asiaa ikinä ei ole kiire tollaselle.itse sain mietittyy tollasta puhuttuun parhaan kaverinkaa joka on lesbo. Mutta mieti ihan rauhassa asiaa.

Kristallisusi

Moikka immeiset. Tähän aloittajaan ja ekaan aloitusviestin jälkeiseen viestiin kirjoittaneen ihmiseen liittyen mie olen bi/pan. Olen sekä seksuaalisuuudeltani, että romanttiauudeltani tällainen. Mie mietin kauheen kauan sitä, että mikä mie oon, koska syksyn alussa mie ihastuin yhteen meidän luokan tyttöön, ja salasin asian sanomalla tykkääväni yhdestä pojasta. Miun isosikoni ei minnuu uskonu, kun mie sanoin olevani bi. Se harmittaa. :,( nyt mie kumminkin olen tullu kaapista ulos sellasena mikä mie oon. Tykkään kans kyllä enemmän pojista kun tytöistä, mutta suurin osa koulukavereistani on poikia. Olen semmoinen kuin olen, ja ylpeä siitä! Teidänkin kannattaa olla! <3

ropeliiz

hei
olen 16 vuotias tyttö vantaalta ja mul ois sellanen ongelma että en tiiä oonko bi vai lesbo koska mä tykkään kyllä pääsääntösesti tytöistä mutta mulla on tunteita viel yht mun ex poikaystävää kohtaan

Vastaa aiheeseen: Seksuaalinen suuntautuminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top