Siirry sisältöön
Bilesbopan

Mä oon siis just 13 täyttänyt tyttö.

Isäni on normaali suomalainen homofoobinen heteromies. Kerran katsoimme telkkarista Napakymppiä ja kyseessä oli jakso, jossa sattui olemaan neiti x sekä neidit a, b ja c.
Tämän huomattuaan isäni totesi:
-Siis siellä on neiti x ja neiti a, b ja c! Miten ne tuohonkin ohjelmaan niitä päästää?
Olisi ilmeisesti toivonut, että lähden mukaan tähän kauhisteluun, mutta sanoinkin vain:
-Niin? Mitäs sitte?
Huomasin että ärsytti.

Pohdin jo silloin seksuaalista suuntautumista ja tajusin, että jos päädyn johonkin muuhun kuin heteroon, en voi kertoa siitä isälleni.
Äitini saattaisi ymmärtää, mutta hän kulkee niin isän varjoissa, eikä uskalla edes olla eri mieltä, että isä taivuttelisi hänet heti mukaan omaan ajattelumalliinsa.

Minulla on jo nyt kokemuksia epä-heteroudesta. Olen ollut tasan yhdessä suhteessa, se oli tytön kanssa. Periaatteessa sain häneltä ensisuudelmani, mutta se ei oikeastaan ollut edes suudelma. Suhde on loppunut useita kuukausia sitten, mutta olemme nyt hyviä kavereita. Monet ihastuksistani taas ovat poikia, kuten tämänkinhetkinen on. Kumminkin olen kiinnostunut naisen vartalosta, seksi naispuolisen kanssa tuntuisi houkuttelevammalta kuin miespuolisen, mutta silti ihastun enemmän poikiin kuin tyttöihin.

Tästä tulee vielä todella mielenkiintoista seurattavaa.

Kata, verkk@ri

Moi!

Tiedäthän, että sun ei tarvitse valita mitään tai lokeroida itseäsi seksuaalisen suuntautumisen perusteella. Voit kokea nyt että tunnet enemmän vetoa tyttöihin, mutta voi hyvin olla että myöhemmin tilanne on päinvastainen. Kumpikin on täysin ok.

Jos haluat joskus puhua asiasta, luuletko että voisit ottaa puheeksi äitisi kanssa myös sen että sua pelottaa että isäsi tuomitsee? Loppujen lopuksi isäsikin kuitenkin haluaa varmasti sun parasta. Eiköhän kaikki järjesty. :)

Vastaa aiheeseen: Seksuaalinen suuntautuminen?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top