Siirry sisältöön
Henkilö :)

Moi. Oon siis 12v tyttö ja oon tykänny mun parhaasta kaverista ja oon pussaillu sen kaa välillä ihan kaveripohjalta. Mut oon saanu tunteita sitä kohtaan ja oon kertonu sille. Se ei itekkää tiiä mikä seksuaalinen suuntautuminen sillä on. Mulla on ollu pari poikaystävää mut nyt mul on menny ns moti poikiin. Oon miettiny oonko bi vai lesbo koska ite oon alkanu saamaan tunteita tyttöihin kohtaan tai ainaki mun parhaaseen kaveriin. Jos oon bi tai lesbo nii en kuitenkaa uskalla kertoo vanhemmille sen takii koska en tiiä mitä ne reagoi. Ja oon nyt ollu 75% tyttöihin ja 25% poikiin ihastunu. Auttakaa ku en tiiä nyt yhtään mitään.

Vasta 13

Ite oon pan ja en oo itekkää kertonu ku yhelle mun parhaalle kamulle ja sun kanttii oota rauhas ja miettii ite sitä asiaa perehtyy siihen ja sun ei kannata kertoo heti vanhemmillesi jos et vielä oo varma sun seksuaalisesta suuntautumisesta mut toivon et saat asian selville ja toivon kaikkee hyvää sulle❤️❤️ Ja veikkaan et oot lesbo koska nii sul on kumminki poikiakin kohtaan mielenkiintoa mut ota rauhassa ja ota oma aikas miettimiseen ja se helpottaa tosi paljon jos haluu kertoo luotettavalle kaverille ja se sit varmasti tukee sua sen asiankans❤️💕❤️💕

Kata, verkk@ri

Moikka!

Hyvä kun kirjoitit tänne keskustelupalstalle!:) Sun ei tarvitsekaan tietää tai luokitella itseäsi mihinkään lokeroon seksuaalisen suuntautumisen perusteella. Saat ihan rauhassa olla sellainen kuin olet ja olet juuri ihana ja arvokas juuri sellaisena kuin olet. Sun ei tarvitse tietää oletko hetero vai bi vai lesbo. Se ei ole tärkeintä vaan se on tärkeintä, että elät juuri niin kuin itsestäsi hyvältä tuntuu.

Ymmärrän, että tilanne voi olla hämmentävä ja varsinkin kun yhteiskunnallinen keskustelu on usein sen suuntaista, että olisi hyväksyttävää ja ”normaalia” olla vain hetero. Toivon todella, että asenteet pian muuttuvat eikä ihmisiä luokitella sen perusteella kenestä tykkää. :)

Toivon sulle paljon tsemppiä ja voimia kevääseen!
-Kata, verkk@ri

defig [osa nimimerkistä poistettu]

Päivää Henkilö :)

Olet siis 12v tyttö ja mietit omaa seksuaalisuuttasi.
Arvostan sitä että laitoit tänne viestiä josta voit saada kysymyksiisi vastauksia.

Ensimmäiseksi haluan sanoa että, jos olet bi – lesbo niin siinä ei ole mitään hävettävää. itse olen bi ja poika.
olet kiinostunut 75% tytöistä ja 25% pojista niin sanoisin että olisit enemmän kääntynyt lesbo suuntaan joka on kunnioittettavaa.
Kuitenkin murrosiän alussa hormonit vahvistuvat ja tunteet voivat vähän tuntua oudommilta asioilta.
Niin nytten on erittäin hankalaa sanoa että oletko hetero, lesbo, bi yms.
Suosittelen että odotat pari vuotta viellä. mutta suosittelen myös että koitat erillaisia asioita.

Mitä tulee siihen ettet halua/uskalla kertoa vanhemillesi.
Suosittelen kertomaan kuitenkin vaikka se jännittäisikin erittäin paljon ja vähän pelottaisikin.
vanhempasi rakastavat sinua ihan sama mitä oletkaan tehnyt. sellaista se venhempien rakkaus on.

En myöskään tiedä sitä oletko uskovainen mutta itse olen.
Niin aina voit kääntyä taivaan isän puoleen ja pyytää häneltä vastauksia.

Vastaa aiheeseen: Seksuaalinen suuntautuminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top