Siirry sisältöön
07tyttö

Tää asia on nyt jonkin aikaa itseäni vaivannut. Oon siis 07/12 tyttö, kuudennella luokalla. Meidän luokalla on ollut tyttöjen kesken paljon draamailua, kun meitä nyt onkin vain viisi. Oon kuitenki aina ollu läheinen mun parhaan ystävän kanssa, ja kesän aikana ollaan entistä läheisempiä YSTÄVIÄ. En osaa sanoa, oonko nyt ihastunu vai rakastunut, vai onko kyse jostain muusta…

Tosiaan, oon itte jo vuos sitten alkanu miettii vähän omaa seksuaalista suuntautumista, ja en edelleen tiedä sitä kunnolla. Sanoisin että bi tai homoseksuaali. Oon parisen kertaa ollut pienesti ihastunut tyttöön, mut se tunne on taas haihtunu pois. En oo koskaan ihastunu poikaan, mut en ny silti tiiä et oonko automaattisesti homoseksuaali. Nyt tää ihastuminen on ollut pitempää, jos se ees on ihastumista.

Oon aina ollu tosi kova pelaamaan videopelejä, niinku nykyäänki. Mun luokkalainen tyttö siis alko pelaamaan Star Stable Onlinea, ja mäki päätin alottaa. Sen kautta tultii entistä läheisimmiks sun muuta. Nyt oon kuitenki tuntenu jotain. Aattelen tätä henkilöö joka päivä, ja sen kaa mul on aina mukavaa. En tiiä miten selitän tän- haluun jotenki, et mun ystävä olis jotenki turvassa, haluun sille vaan hyvää- en vaan osaa selittää. En tiiä oonko ihastunu, ja jos oonkin, mulla ei välttämättä mahdollisuuksia ole. Hän on siis kertonut, että ei oo varma seksuaalisuudestaan. Me ollaan siis tosi läheisiä, mutta vaan ystävinä.

En haluais välttämättä ihan viel parisuhteeseen, ku katotaan tota ikää… Ehkä haluunkin. En osaa sanoa. Joka tapauksessa, tämä ystävä ei oo näyttänyt mitään ihastumisen merkkejä, ja pitääkin mua luultavasti vain kaverina. Pelkään myös kertoa, koska uskon et meidän kaverisuhde vaurioituis siinä. Se satuttaa.

Haluaisin siis apua- oonko ihastunut, mitä teen? Mulle saa neuvoa miten vain.

Kata, verkk@ri

Moikka,

ensinnäkin, sun ei todellakaan tarvitsee määritellä sun seksuaalista suuntautumista mihinkään muottiin, varsinkaan vielä muttei oikeasti ikinä. Jokainen meistä ihastuu eri asioihin ja mun mielestä sukupuoli on ihan epäolennainen asia. Ihmisillä on tapana hahmottaa maailmaa lokeroimalla tiettyihin lokeroihin, eikä ymmärretä että jokainen on yksilö.

Sinun iässäsi nuoret ihastuvat helposti, koska seksuaalisuus on vielä niin uusi asia. Se on luonnollista ja on myös normaalia, että asia mietityttää. Jos vain mitenkään mahdollista niin yritä olla stressaamatta asiasta. Kaikki kyllä menee niinkuin on tarkoituskin <3
Mukavaa syksyä! -Kata

Hmm

Et voi olla homo jos oot tyttö…

Vastaa aiheeseen: Seksuaalinen suuntautuminen, ja ihastus?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top