Siirry sisältöön
asiallinen puhuja

Hei vaan MLL:n lukijat ja muut !!!

Ottaisin puheenaiheeksi seksuaalisen suuntautumisen. Sehän on nimittäin synnynnäistä eli biologista oletko homo, hetero tai bi. Silti MLL:n sivuilla kerrotaan miten ajatus muovaantuu ajan kanssa ja voi muuttua paljon myöhemmin. Eli what the fuck näin suoraan sanottuna! Olen samaa mieltä että murrosikäisenä suuntautumisen lokerointi on turhaa, mutta silti.. Toivon että MLL:n henkilökunta vastaisi pikaisesti. KllT05!!!

MLL Ylläpito

Hei,

hyviä huomioita sinulla! Seksuaalisuus on hyvin monimuotoista ja joillekin ihmisille mikään käytetyistä termeistä (hetero, homo, bi..) ei tunnu kuvaavan sopivalla tavalla omaa seksuaalisuutta. Onko termeillä edes merkitystä? Seksuaalisuutta ei tarvitse missään elämän vaiheessa välttämättä lokeroida mihinkään.

Jokaisella on oikeus määritellä itse se, miten kuvaa omaa seksuaalisuuttaan ja myös oikeus muuttaa sitä määritelmää, jos se jossain vaiheessa ei enää kuvaakaan parhaalla tavalla omaa kokemusta seksuaalisuudesta. Ihmiset ovat erilaisia ja osalle oma suuntautuminen on jo pienestä pitäen hyvin selkeä. Tärkeintä on muistaa, että jokainen voi itse määritellä oman seksuaalisen suuntautumisensa ja jokainen on hyvä juuri sellaisena, kuin on.

Seurustelu-osion suuntautumista käsittelevässä tekstissä on tarkoitus välittää sitä tietoa, että seksuaalinen suuntautuminen ”voi vaihdella nuorena laidasta laitaan – ja vielä myöhemminkin elämän aikana.” Missään nimessä kaikkien kohdalla asia ei ole näin ja siksi sitä ei esitetä absoluuttisena totuutena.

asiallinen puhuja

Kiitos vastauksesta! ymmärrän mitä tarkoitatte vastauksessa.

edelleen tiätämätön

Itse olen 20 vuotias, aina ajatellut olevani heteroseksuaali, mutta nyt alkanut kallistua siihen ettei kumppanin sukupuolella tai seksuaalisella suuntauksella ole niinkään väliä, ihminen itsessään on tärkein ja se että rakastaa toista, kaikki muu on toissijaista :)

asiallinen puhuja

Vautsi. Toi oli hyvin sanottu ;)

Vastaa aiheeseen: Seksuaalinen suuntautuminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top