Seksuaalisuus ja kaikki siihen liittyvä, syntiä??

Ja näinn taas…

Heiii❤
Oon lestadiolainen 13/08 tyttö, oon täs elämän aikana sattunu aattelee vähän kaikenlaista.
Mitä mieltä ootte siitä jos lestadiolainen harrastaa seksiä, suutelee, itsetyydyttää ja kaikista samantyylisistä asioista??Vaik kuulun ite tähän uskontoon, mul ois haluja suudella ja harrastaa seksiä, mutten voi, luulisin niin että se on syntiä✝️Haluaisin kuulla teidän mielipiteitä, onko näiden kyseisien asioiden tekeminen väärin ja syntiä🥺
Kiitos❤

L<3 [nimimerkkiä muutettu]

Hei, vaikka olet lestadiolainen, en usko, että se on syntiä. Kaikki nämä ovat luonnollisia asioita- sekä sellaisia asioita joista vain sinä voit itse päättää!

):

Oon 12 v. Tyttö vl lestadiolainen. Vanhoilis Lestadiolaiset ei harrasta seksiä tai suutele ennen kuin on naimissa. Ja lestadiolaiset ei hyväksy ehkäisyä. Tai näin minä ainakin olen ymmärtänyt.

Swarley☕

Sinun täytyy miettiä mikä on arvojesi mukaista ja missä vaiheessa. Samoin mikä on syntiä. Roomalaiskirjeen 14. luvussa mainitaan mm. ”Herraan Jeesukseen luottaen tiedän varmasti, ettei mikään ole sinänsä epäpuhdasta. Mutta jos joku pitää jotakin epäpuhtaana, hänelle se on epäpuhdasta.” ja (myöhemmästä kohdasta) ”Kaikki, mikä ei perustu uskoon, on syntiä.”

Ei kaikkiin arvokysymyksiin ole yksiselitteistä, kaikenkattavaa vastausta, sillä ei teoilla voi pelastua vaan armolla. Mutta usko tarvitsee myös tekoja sen puolesta. Täytyy siis miettiä mikä perustuu uskoon ja mikä ei. Loukkaako oma toiminta Jumalaa, lähimmäistä tai itseään?

Epäluova henkilö

Hei!
En tiedä onko sinun järkevää kuunnella minua kun en kuulu tuohon tiettyyn herätysliikkeeseen. Mutta se on aivan normaalia haluta tehdä noita asioita, varsinkin kun ollaan ’nuoria’ ja rakennetaan omaa identiteettiä!
Eli siis omasta mielestäni se ei todellakaan ole syntiä! Taidat kuitenkin haluta mielipiteen samanlaiselta henkilöltä kuten sinä.
Toivottavasti tämä jotenkin auttoi!
Hei hei! <3

Lestadiolainen

Lestadiolaiset ei hyväksy esiaviollista seksiä, tai muuta kovin läheistä kanssakäyntiä, koska molempien katsotaan kuuluvan avioliittoon. Itse jossain kohtaa mietin kans tätä tosi paljon, mutta nyt oon alkanut ymmärtämään, mitkä ne oikeat syyt on, eli miksi tätä ei katsota hyvällä. Yleisesti ottaen deittaileva elämäntapa ei ole lestadiolaiselle hyväksi. Kannattaa vain odottaa sinne avioliittoon asti❤️

Tykit

Ei ehkä auta, mut suoraan sanottuna suosittelen eroamaan ryhmästä, jos se rajoittaa elämää liikaa. Liika on liikaa. Ja vielä sanon, että ei ole mun mielestä syntiä edes ennen avioliittoa koska se on kirjoitettu yli 4000 vuotta sitten, jolloin maailma oli erilainen.. Tää oli mun mielipide, [Osa viestistä poistettu.]🧟‍♀️

09 tyttö

Oon itekkin miettiny tätä kun vl oon ja tuun varmaam eroomaan uskosta sitte ku on oikee aika koska haluun asettaa mun omat arvot ja mä koen et vaikka meikkaisin ta tykkäisin samasta sukupuolesta tai harrastaisin seksii ennen avioliittoo, voin silti uskoo Jumalaan.

Vastaa aiheeseen: Seksuaalisuus ja kaikki siihen liittyvä, syntiä??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.