Siirry sisältöön
Epäröivä

Moi, oon 16v. poika. Oon huolissani omasta seksuaalisuudesta, koska vaikka en voisi IKINÄ kuvitella olevani pojan kanssa yhdessä, enkä ole koskaan ihastunut poikiin sekä mulla on tälläkin hetkellä tyttöihastus ja runkkaan päivittäin naisille, niin joku minussa sanoo että olen homo, vaikka en siis ikinä edes voisi ajatella olevani homo ja olen ihastukseni kanssa tavannut nyt muutaman kerran. Kiitos jos sait selvää.

Azzie

Seksuaalisen suuntautumisen etsiminen ei ole mikään häpeällinen juttu, eikä siitä kannata olla huolissaan. Mieltymykset sen suhteen pitääkö tytöitä vai pojista vai molemmista saattavat muuttua läpi elämän eri elämäntilanteiden myötä. Joten suosittelen, että älä stressaa, vaan elä vain ihan tavallisesti elämääsi. On turhaa pelätä erilaisia mieltymyksiä ja suuntauksia, se ei ole vaarallista :)

Nimetön

Suoraa vastausta tohon ei kyllä ole. Kannattaa vaan elää elämää eteen päin ja seksuaalisuus voi muuttua milloin tahansa elämän aikana joten turha huolehtia siitä. Jos oot homo tai bi niin se tulee kyllä ajan kanssa esille.

Vastaa aiheeseen: Seksuaalisuuteni

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top