Siirry sisältöön
hope

Tää on niin väärin, että homoparit eivät saa mennä naimisiin mutta heteroparit saavat. Ovatko heterot muka jotenkin parempia kuin homot ja muut seksuaallivähemmistöt? Miksi sitten meillä ei ole samoja oikeuksia. Siis mennä naimisiin sen henkilön kanssa ketä rakastamme sukupuolta katsomatta? Pistää oikein vihaksi ettei tätä ole vieläkään muutettu, sillä emme enää elä 1200-luvulla. En ymmärrä mitä haittaa heteroille olisi jos homot saisivat mennä naimisiin, kertokaa siis mitä vikaa siinä muka on? Eihän se teihin mitenkään vaikuttaisi vai? Vaikka jumala loi avioliiton miehen ja naisen väliseksi se ei ole synti kuulua seksuaalivähemmistöön ja mennä naimisiin samaa sukupuolta olevan ihmisen kanssa. Siinä, että on oma itsensä ei ole mitään väärää.

Mitä mieltä te olette?

T.E

Koska on olemassa kristillinen kansanpuolue joka vastustaa AINA saman sukupuolen välisiä avioliittoja kun niistä tulee jonkin sortin muutos ehdotus. Toiseks jos saa mennä naimisiin saa myös adoptio oikeuden.

hope

Mun mielest tää vaan on niin väärin. Nyt kun ollaan maailmalla päästy siihen että tytöt ja pojat ovat aikalailla tasa-arvoisia niin miksi ei tätäkin vääryyttä korjattaisi?

T.E

sitä vaa vastustetaan ja jostain syystä pelätään niin paljon. (huom. tämä pätee vanhempiin ikäluokkiin)

kelly clarkson

Täysin samaa mieltä kuin keskustelun aloittaja. Ja ei kai se haittaisi jos he saisivat myös adoptio oikeudet sillä hekin osaavat olla hyviä vanhempia.

Vastaa aiheeseen: seksuaalivähemmistöt

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top