Siirry sisältöön
POIKA 15

Mulla on ongelma, mä ”huomasin” eilen että mun penis on erektiossa 22cm! Miten se on voinut kasvaa niin hirveesti kun se oli 19cm viime viikolla? Kertokaa pliis!

hattivatti

jöö värmää :D jätkä kusettaa

POIKA 15

kyl se vaan o!!! onkohan mus nyt joku ongelma?

Nimetön

oot siis mittaillu vai? väittäisin et mittavirhe tai vääränmittane viivotin… tosi o seki mahollist et sii o eroo, mulki o välil lähempää 20 cm vaik ylees vähä vajaa 15

POIKA 15

oon mittailu ihan kunnollisella viivottimella! tarkistin taas…. ei oo mittavirhe. Täl kertaa se kyl oli ihan 21cm! Siinä voi siis olla vähän eroa joskus!

pptt

Oletko mitannut oikeaoppisesti, kuten netissä on sanottu?

POIKA 15

Olen ihan oikeaoppisesti mitannut, vielä semmosella koululaisten viivoittimella. Tänään se oli taas 22cm.

niinpä justiisa.

haha, onko sillä noin paljo välii oikeesti minkä mittane molo on?=D

Vaikka onhan se tietysti hienoa, että miehet tuntevat itsensä maailman valtiaaksi pitkän peniksensä kanssa, mutta muistakaa, naisen vagina on vain noin 7 cm syvä:)

jani96

sepä se vaginan syvyys on aika vähän mut molon pituus paljon. miks mittailla se molo on aina sun ja siihen ei kosketa ilman lupaa ja sen pituus voi vaihella

tyttö 15 v

se pituus voi vaihella ja älä huolehi siitä pituudesta, sä et voi sitä lyhentää etkä pidentää

Nimetön

No niimpä! Hei who really cares??! Aika surkuhupasaa et jotku pojat luulee et pitkäl peniksel pääsee mihi vaa!! :DD hei ootteko tullu ajatelleeks sellastakaa juttuu et missä ihmeessä tytöt näkis teijän peniksen ja sen pituuden ja karvotuksen ja nii edellee ennen ku te todella rakastatte toisianne ja jos joku sillon sut jättää ni siitäpä hyödyt sinä!!

Vastaa aiheeseen: SEN pituus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top