Siirry sisältöön
Yläkoulukeltanokkatyttö

Tilanne on se, että olen vielä 12-vuotias tyttö ja olen aina luullut olevani hetero.

No, koulujen taas alettua sain kuulla erään luokkalaiseni olevan lesbo ja että hän on kiinnostunut minusta.
Luulin aluksi että tämä on vain typerä juoru, mutta se osoittautui kuitenkin todeksi. Hän itse nimittäin laittoi minulle TEKSTIVIESTILLÄ, ei siis Whatsappin kautta, että ❤.

Ensin ei ollut mitään. Viikon siinä pyörin siinä tiedossa, että hän on lesbo, minä olen hetero piste. Tästä ei tule mitään. Mutta. Jokin sai tunteet muuttumaan.

En tiedä johtui se ihailun kohteeksi tulemisesta vai mistä, mutta ihastuin tähän tyttöön ja nyt ollaan sit yhessä.

Noni. Ja nyt siihen varsinaiseen ongelmaan. En ymmärrä tätä enkä ole koskaan ennen ollut ihastunut samaa sukupuolta olevaan. En uskalla puhua vanhemmilleni, enkä halua ilmoittaa muille luokkalaisillemme, että olemme yhdessä.

Okei. Kyse ei ole siitä, että en haluaisi olla hänen kanssaan. En vain uskalla paljastaa sitä. Kyseinen tyttö oli ennen paras kaverini, nyt enemmän.

Mikä minuun on menny?!

Azzie

Tuskin mikään paha asia ainakaan. Seksuaalisuus saattaa muuttua läpi elämän ja varsinkin nuorempana voi tuntea monipuolisemmin vetoa muihin ihmisiin. Jos pidät hänestä ja hän sinusta, mikä teitä estää olemasta yhdessä? Älä ajattele liikaa suuntauksia ja leimoja, tee vain sitä, mikä tuntuu hyvältä.

sekava seksuaalisuus

Joo en tiiä itekään mikä oon ku en tunne oikeen vetoo poikiin ja oon kiinnostuneempi tytöistä ku pojista mut ihastun silti poikiin. Mun ainoo seurustelusuhde tähän mennessä on ollu tyttöön, tyttöi on jotenkin helpompi lähestyy. Aiemmin oon ollu ihastunu varma miljoona kertaa poikiin.

Mut mikään niistä ei oo edenny.

Joo kukaan ei saanu täst ihan varmaan mitään irti!

Outo muija jonka rinnat alko kasvaan 10v

Kerro vaan sun vanhemille! Tai jollekkin sukulaiselle/kaverille. Voi ehkä auttaa jos joku tietää sun tilanteen mut ois ns ”ulkopuolinen” nii voi ehk auttaa et miten kerrot :)

Vastaa aiheeseen: Seurustelen TYTÖN kanssa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top