Siirry sisältöön
-98-

Oon neljätoist vuotias poika ja tykkään itteeni kaks vuotta vanhemmasta tytöstä ja seki tykkää kai musta mutta en oo ollu yhessä kenenkään kaa ja viellä neitsyt tyttö taas on kokenut joten olen mittinyt voisinko seurustella tytön kanssa ilman että tarvitsisi seksiä alkaa harrastamaan.

Ja samaan viestiin laitan viellä toisen kysymyksen. Mielestäni vanehmpani ovat ”noloja” joten olen miettinyt miten voisin tuoda tytön kotiin ilman että hän alkaa luulla minuakin ”noloksi”
Olisin erittäin onnellinen jos joku vaivautuisi vastaamaan ja jakamaan mielipitetään

Nimetön

Mielestäni voit aivan hyvin seurustella, ilman seksiäkin. Kyllä tyttö varmaan ymmärtää.

Siihen toiseen kysymykseen en oikee osaa vastata, sama ongelma itellä

-98- poika

Itse olen kanssa sinun kanssasi saman ikäinen ja seurustelen, seurustelen itseasiassa vuotta nuoremman kanssa. Jotkut ovat katsoneet suhdettamme pahalla koska olemme viellä nuoria, tosin itse en näe seurustelulle estettä jos oikeasti rakastaa. Asiaan, itselläni on kanssa poikuus tallella ja olen ylpeä siitä, ei suhde pakota siihen, että sänkyyn pitäisi mennä. Sen aika on silloin kun hyvältä tuntuu ja se tulee molemmilta osapuolilta luonnostaan ja molemmat sitä tahtovat. Ja vaikka tuo sinua vanhempi tyttö olisi kuinka kokenut, niin jos hän sinusta oikeasti pitää niin uskon että ymmärtää ettet halua heti hänen kanssaan makuuhuoneen puolelle, itse ainakin ajattelen niin että rakastaa voi ilman seksiäkin ja itseasiassa viellä meidän ikäisenä sillä ei ole mikään kiire, nauti nuoruudestasi, äläkä ota sitä riskiä että menentät nuoruutesi, vaikka vahingon takia..
Mutta pelkkä ”tykkääminen” ei mielestäni ole syy aloittaa kunnon suhdetta, minäkin tykkään monista henkilöistä, mutta rakkaus se on jotain aivan muuta.

Ongelmanuori

Ei seurustelusuhteessa tarvitse olla seksiä ensinnäkään. Ja miksikä et voisi? Kuka nyt vanhempien takia ketään rakastaisi taikka vihaisi…?

Fatima

Jos tyttö välittää susta, hän ei ehfota seksiä. Ei sun keho oo ees fyysisesti valmis siihen. Ja ei monella 16-vuotiaallakaan ole kyllä seksielämää, vaik tällä tytöl kokemusta oliskin.
Teidän iässä toi ikäero on kuitenkin merkityksellinen, et siitä voi tulla probleemaa. 16-vuotias tyttö saattaa haluta jo muita asioita elämässä kuin sä ja mitä sun elämään kuuluu ja ei, mä en nyt puhu edes seksistä tai mistään seksuaalisuuteen liittyvästä.

Ja varmasti monet sun ikäiset kokee samoin vanhemmistaan. Mut sun vanhemmat on sulle kuitenkin tärkeitä ja rakkaita ihmisiä? Olettaisin näin ku mainitsit sua vaivaavan vain heidän noloutensa. Toivottavasti et oo kuitenkaan heille vihainen tai mitään heidän ”noloutensa” takia! Usko mua ettei muidenkaan vanhemmat oo mitään cooleja ja nuorekkaita.
Todennäköisesti tyttö ei ala pitää sua nolona sun vanhempien perusteella, mut jos se mahdollisuus kuitenkin vaivaa sua, tutustu rauhassa ytöön niin että se tietää paremmin millainen sä oot ja kutsu se vasta sit teille kylään.

panomies

No en nyt oikee tiiä onks hyvä idea seurustella ilman seksiä. tulee paha mieli ja himot yltyy. kurjaa, kokemusta on kun veli on aika eunukki.

Vastaa aiheeseen: Seurustella ilman seksiä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top