Siirry sisältöön
poikatyttö

Moi
meijän luokalla on paljon poikia, mut ne ei okein haluu olla mun kavereita. Mä tykkäisin olla niitten kaa, mut ne ei varmaan haluu olla mun kaa. mä oon toivonu sitä koko ajan. Mulla on yks kaveri ja se on poika. Hän on hauska ja joskus liian kovakourainen. Mut mä haluisin lisää kavereita ja poikia.

parast

oon siis 15-vuotias tyttö ja seurustellu nyt 8kk saman jätkän kanssa. paras parisuhde ikinä, kihloissa onnellisesti. tapasin kihlattuni netissä, asuu eri paikkakunnalla ja ei haittaa suhdetta yhtään kun vaa päätti et pitää suhteesta huolta!c:
olin friendzonessa 3 vuotta ja nyt sitten 8kk sitte mentii yhteen!
3 vuotta tykkäsin tästä kyseisestä jätkästä. 3-vuotta vanhempi mua mutta tosi kypsä ja ihana ihmine.
ja mun mielestä pitää vaa olla oma ittensä ja se on tärkeet et kertoo tunteista, jos se jätkä tai tyttö josta alkaa tykkää ni oikeesti susta välittää ni se ei sua hylkää vaik siitä tykkäisit!ite huomasin sen oman jätkän kohalla!c:

13v poika

Hei
Tapasin tyttöystäväni partioleirillä kesällä ja aloimme pitää heti yhteyttä facebookissa ja parin viikon kuluttua huomasin että ”hei mähän tykkään hänestä” annoin asioden menää ja jonkun ajan päästä kysyin perinteisesti ”alakko olee” ja niin se juttu meni.

.

Eihän sinun väkisin kannata olla suhteessa.
Loukkaamista ei tässä tilanteessa voi varmaan estää, mutta kannataa erota jos siltä tuntuu. Paras tapa varmaan löytyy, kun miettii, miten haluaisi itse tulla jätetyksi. (kukaan ei halua, mutta pointti)

.

Mikä sua jännittää?
Se, että vaikutat sen mielestä nololta?
Älä mieti turhia, ja tutustu siihen poikaan paremmin, niin tiedät mitä se ajattelee susta ja maailmasta, ni ei pitäisi enää jännittää niin paljon.

Patricia

Sitten kun tulee sellainen mies tai nainen vastaan.

Poika 14v

Jos kaveris ei hyväksy poikaystävääsi eikä suhdettasi, vaan tuomitsee sen, suosittelen hatkitsemaan onko hän oikeasti kaverisi? Älä tuomitse jottei sinua tuomittaisi.

Azzie

Ei. Seksin harrastaminen on jokaisen parin oma asia, jotkut aikuisetkaan eivät harrasta sitä, ja heidän suhteensa ei ole sen enempää väärä. Kannattaa puhua vanhempien kanssa, miksi he ovat suhdetta vastaan.

Vastaa aiheeseen: seurustelu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top