Siirry sisältöön
kyllästynytikäeropalvomiseen

Onko se väärin jos 15v tyttö ja 18v poika seurustelee? Mitä mielipiteitä kaikilla on. Tarkoitan siis pareja jotka aidosti välittää toisistaan. Esimerkiksi onko vanhemmilla oikeus kieltää seurustelu/tapailu ja kaikki.

Poika 19v (95)

Itse ”seurustelen” 14v kaa (pian 15v) eikä meidän mielestämme siinä ole mitään väärää, vanhempamme eivät vain vielä tiedä siitä :/

Mua oikeesti vähä pelottaa niitten reaktio siitä mut me molemmat aattelimme salata tämän asian siihen asti että he joko saavat sen itse selville tai kun hän täyttäisi 16v jolloinka se ei olisi lähelläkään vielä niin paha asia.

Omasta mielestä se ei ole väärin kunhan ei sitä seksiä harrasteta iha heti (et puolest vuodest ylöspäin yhessä) ja vaikka laki seksinkin siinä kieltää niin se on vain väärin niille oikeesti rakastaville.

Vanhemmillahan on oikeus kieltää siltä ala-ikäiseltä tämä koska se jätkähä voi olla vaik pedo yms…. koska hehän eivät tiedä hänestä melkein mitään.

Mutta kyllä tosi rakkaus aina keinot keksii :)
Että jos itse seurustelet oikeesti noin niin varaudu negatiivisiin kommentteihin vanhemmilta ja kyllä se seksikin sit voi pari vuotta oottaa.
Good luck! :)

Vastaa aiheeseen: seurustelu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top