Siirry sisältöön
kysyjä

Oon 16-vuotias tyttö, enkä oo siis koskaan seurustellut kenenkää kanssa. Kaverit mollaavat ja haukkuvat minua siitä, väittävät että olen lesbo koska en ole koskaan edes pussannut poikaa. Saatika suudellut, onko mahdollista että saisin poikaystävän, joka ei haukkuisi minua lyttyyn heti kun näkee tai tulee pieni riita? Olen vähän reilusti ylipainoinen, enkä harrasta mitään muutakuin valokuvausta. 164-170cm, sekavärinen tukka, en meikkaa tai käytä uusimpia trendivaatteita. Pidän myös piirtämisestä ja elokuvien katselusta.
Mua jostain syystä ahistaa se, että muilla on mun kavereilla on ollut poika- ja/tai tyttöystävät. He myös leveilevät sillä, että heillä on ollut monia seurustelukumppaneita. Ite siis tosiaankin haluaisin poikaystävän, mutta kukaan ei pidä(kaverieni ja muiden mukaan) ylipainoisista.

Vee

Hei, Kysyjä.

On kyllä kummia kavereita, jos tuolla tavalla mollaavat. Oletko koskaan käskenyt heitä lopettamaan?
Tietenkin on mahdollista saada hyväksyvä poikaystävä. Se löytyy kyllä aikanaan. Ei kannata kiirehtiä poikaystävän saamisen kanssa kaverien painostuksen takia. Kaverien ja muiden kommentit kuuluu jättää omaan arvoonsa. Ja kyllä pojat tykkäävät kaikenlaisista naisista. Ei ole mitään tiettyjä kriteerejä, minkä kokoisesta ihmisestä saa tykätä tai ei saa tykätä :)

~Vee

Mie

Hei, on ihan normaalia että et oo seurustellu/pussannu kenenkään kans vaikka oletkin 16. Itsekkin seurustelin ensimmäisen kerran vasta 16- vuotiaana, ensisuudelmani sain tosin ollessani 15. Ymmärrän kyllä, että ahdistaa kun kavereilla on seurustelukumppanit, itseänikin ahdisti. On hyvinkin mahdollista, oikeastaan todennäköistä, että saat vielä poikaystävän. Ja mikäli hän oikeasti pitää sinusta, ei hän hauku sinua lyttyyn ylipainosi takia.

En tiedä liittyykö tämä asiaan mitenkään, mutta henkilökohtainen mielipiteeni on, että jos joku leuhkii usealla seurustelukumppanilla, ei se anna lainkaan hyvää kuvaa ihmisestä. Mielestäni se kuvastaa sitä, että kyseinen henkilö ei ole valmis sitoutumaan pitkäksi aikaa/lopettaa seurustelun ensimmäiseen riitaan tms.

Siispä, etsi rauhassa sitä sinulle oikeaa poikaystävää. Älä tyydy sellaiseen kenen kanssa et ole onnellinen. Jonain päivänä Se Oikea kävelee vastaan, ja mikäli et sitä heti tajua, Se Oikea odottaa ja tulee vastaan toisenkin kerran (tämän olen oppinut henkilökohtaisesti omasta elämästäni) Tsemppiä! ;)

Vastaa aiheeseen: Seurustelu?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top